Asztalra helyezhető brikettes grill

Kis teraszon vagy apró kertben sem kell lemondanod a faszenes grillezés öröméről! Itt az új asztali OFYR, amely minimális füstjével nem zavaró a szomszédoknak, de megadja az autentikus ízt és élményt.


Az OFYR Tabl'O egy vaslapos asztali grill, amely egészen kis helyen is elfér. Nem lesz gond a tárolása és amikor szükség van rá, elég az asztal közepére tehetni és már indulhat is a grill felfűtése. Egyedi formavilágával és különleges fűtőanyagával városi környezetben is parádésan helyt áll, hogy minden körülmények között hódolhass a grillszenvedélyednek.

Méretéből adódóan magaddal viheted a nyaralóba, de akár egy kirándulásra is, az autóban elfér. A típushoz kókusz brikettet ajánl a gyártó, amelynek nagy előnye, hogy gyorsan elérhető vele a sütési hőmérséklet és minimális füstöt ad. A kocka alakú, apró brikett hőtermelő képessége kiváló, mindössze 15-20 perc alatt kezdődhet is a sütögetés és akár 2-3 órán keresztül is kitart egy-egy adag. 

Baráti összejövetelekre, romantikus vacsorákra és különleges családi ebédekre ideális társ az OFYR Tabl'O, amit rendkívül egyszerű kezelni és tisztán tartani.

Ha kis helyen szeretnéd élvezni a grillezés örömeit, ez a grill minden igényedet kielégíti!