Dobd fel a nyarad egy grillfesztivállal

Június 22-én téged is vár a Gasztro Grillfesztivál, hazai és külföldi sztárszakácsokkal valamint a legmodernebb, profi grillek széles választékával!


Szereted a grillezést? Az ezzel járó nyüzsgést, illatokat és ételeket? Akkor neked is a Gasztro Grillfesztiválon a helyed, ahol egész nap izzanak a faszenek és forognak a nyársak.

A prominens grillek széles tárháza várja, hogy megismerd őket. De nem csak katalógus képről, hanem akció közben. A grillek mögött a hazai és külföldi bbq szakácsok és profi grillesek állnak majd, akik gyakorlati tippekkel és tanácsokkal is segítenek majd, hogy jobban megismerd a grillezést és magukat az eszközöket, kiegészítőket is.

Lesznek faszenes, fával fűtött, pellet és gázgrillek, smokerek, kemencék és a legújabb, okos grillek is tiszteletüket teszik. Ha grillvásárlás előtt állsz, akkor mindenképpen ott a helyed, hogy testközelből lásd a kiváló eszközöket és azt, hogy mire képesek.

A nap folyamán készült fogásokat te is megkóstolhatod. Már biztosan lesz steak, csülök, marhaszegy, oldalas, tengeri finomságok, pizza és persze sok-sok zöldség és köretek.

Vedd meg kóstoló jegyedet elővételben, hogy biztosan ne maradj le az ízletes falatokról, amelyek június 22-én várnak a Gasztro Fesztiválon!