Napernyővásár a felhőtlen pihenésért

A minőségi és szabadon mozgatható napernyők ma már elengedhetetlen részei az élhető terasznak. A nyári kánikulák elől menedéket nyújtó kiegészítők designja, megjelenése és a kezelhetősége is rengeteget fejlődött az utóbbi években. Mit tudnak a mai árnyékolók?


A árnyékolók széles választékával találja szembe magát az, aki szeretne egyet a kertjébe. A színek, formák és típusok végtelen variációja könnyen elfeledteti a lényeget: tartós kialakítás, masszív váz és napfényálló vászon! Ha ezeket ki tudod pipálni, akkor jöhet a design, a kezelhetőség és az extrák figyelembe vétele.

A minőségi és tartós alapanyagok révén egy olyan árnyékolót vihetsz haza, ami nem adja meg magát a viharnak. Bírja a szelet, az esőt és a tűző napsütést is roncsolódás és foltosodás nélkül. A masszív, de könnyen mozgatható váz nemcsak a szeles időben lesz áldás, de megadja azt a szabadságot is, hogy terasz bármely pontjára elviheted a napernyőt, nehézség nélkül.

A legkritikusabb pont azonban a vászon. Egyrészt ez alatt ülsz majd, tehát védjen az erős fénytől, az UV sugárzástól és az esőtől is. Ugyanakkor az anyaga is legyen időjárásálló, hogy ne szívja ki a napfény a vászon színét és ne roncsolja anyagát.

A GardenTrend kínálatában pontosan ilyen, kiváló minőségű, tartós, szemrevaló és sokoldalú árnyékolókat találsz a prémium kategóriából!

Ezek között ott találod a videóban bemutatott Marbellát, a világhírű Jardinico elegáns árnyékolóját. A 3x3 méteres, oldalkaros napernyő mozgékonysága legendás. Bármilyen napszaknak és napállásnak megfelelően be tudod állítani, hogy te mindig árnyékban legyél. Az egyszerűen állítható, dönthető és forgatható masszív vászonhoz stabil talp társul, a Deluxe LED változatban pedig belső világítással egészül ki az exkluzív árnyékoló.

A nagyméretű, oldalkaros napernyők között ott találod a Jardinico és az Umbrosa termékeinek legjavát! Nézz körül a GardenTrend kínálatában és szerezz be otthonra is egy hosszú távú kényelmet nyújtó árnyékolót!

A GardenTrend bemutatótermei most kedvezményes árajánlattal várnak, na hagyd ki ezt a lehetőséget. Vidd haza a saját prémium napernyődet és élvezd a forró nyári napokon!