Holland mesterszakács a hazai grillfesztiválon

A Grillpláza széles grillkínálata akcióba lép június 22-én és  megmutatják mire képesek a szakavatott kezek között. A gázos, faszenes, fatüzeléses, okos, kamado és gravitációs grillek szó szerint tűzbe jönnek a Gasztro Grillfesztiválon! Ha téged is érdekelnek a grilles újdonságok és szívesen tanulnál a grill és BBQ mesterektől, akkor gyere el az egész napos rendezvényre és kóstold végig a menüt!


Kiváló grillek és még kiválóbb grillesek mutatják majd meg tudásuk legjavát a Gasztro Grillfesztiválon, ahol tüzes hangulat, füstös örömök és finom falatok várnak rád. A széles választékban felvonuló grill, smoker és kemence állomány mögött szakavatott séfek és szakácsok állnak majd a hazai és külföldi grill valamint BBQ szcéna legjavából. A kilenc grillszakértő között ott találod majd a hollandok kiválóságát, Wout Vereeckent is.

A grillmester egy belga határhoz közeli holland kisvárosban nőtt fel, ahol gyerekkorától szívta magába az ételek és az ételkészítés szeretetét. A családi étteremben sajátította el a minőségi alapanyagok feldolgozását és kezdte el utazás a grillezés izgalmas útján is. Unokatestvérei grilléttermében csiszolgatta tudását, de az igazi szerelem akkor talált rá, amikor a hollandok újdonságát az OFYR grillt megismerte.

Ott lehetett az elsők között, akik kipróbálhatták ezt a rendhagyó megjelenésű, fatüzeléses grillt, aminek egyszerű eleganciája a vaslapos grillek nagy sütőfelületével társul. A Vereeckent annyira lenyűgözte az OFYRban rejlő sokoldalúság és játékosság, hogy ez lett elsődleges "fegyvere" és ma már a grill koronázatlan királyaként tartják számon.

Saját éttermében, a Citrus Food Concepts-ben készíteni ételkülönlegességeit és osztja meg a grillezés iránti rajongását másokkal is. Most te is köztük lehetsz!

Június 22-én, a Gasztro Grillfesztiválon helyben készülnek majd az ételköltemények, így nemcsak a grilleket, a használatukat, az alapanyagokat és a grilltechnikákat ismerheted meg alaposabban, hanem az ízeket is. Találkozz és kérdezz a szakácsoktól a helyszínen, miközben készítik a fogásokat, és ezáltal még közelebb kerülhetsz a kiváló grillekhez.

Ha már van grilled, akkor azért, ha még nincs, de szeretnél, akkor azért lesz ott a helyed. A rendezvény alatt ugyanis bemutatkoznak a legújabb grilles újdonságok és kiváló grilleszközök valamint ízesítők tárházából válogathatsz, hogy még jobbá tedd az otthoni grillezés élményét. A Gasztro Grillfesztivál különleges ajánlatokkal és marandó élménnyel várja a grillezés szerelmeseit!

Az eseményről, szakácsokról és jegytípusokról ide kattintva tájékozódhatsz.