Egy ajándék, aminek minden férj örül

Ha a férjed szeret grillezni, akkor ezt a különleges grillt, biztosan imádni fogja. Egyszerű, elegáns, de mégis rengeteg lehetőség rejlik ebben a fatüzeléses csodában.


A fekete színben elérhető OFYR Classic egy saját fatároló rekesszel ellátott fatüzeléses grill, amelyen a vaslapos sütés rejtelmeiben mélyedhet el párod. A nyílt tűztéren készülhet nyársonsült és még egy rácsállványt is fölé tehetsz, hogy ha éppen arra szottyan kedve a családnak.

Ezt az elegáns, vonalaiban végtelenül egyszerű megjelenésű grillt könnyű tisztán tartani, nem romlik el és télen-nyáron készülhet rajta a sok grillezett finomság.

A kert díszeként is simán megállja a helyét, és akkor is öröm lesz körbe ülni, ha éppen nem készül rajta semmi. A tábortüzek hangulatát is otthonodba csempészheted ezzel a grillel. A téli hidegekben pedig kifejezetten öröm lesz körbe állni és megmelegedni, miközben sülnek a finom húsok és zöldségek a lapon.

Lepd meg férjedet és családodat ezzel a különlegességgel, ami kár második grillnek is kiváló választás, ha a gázgrill mellett a füstös aromákra is igényt tartasz.

Használd ki a Black Friday kedvezményt még novemberben és vedd meg az OFYR Classic Storage változatát kedvezményes áron.