Egyszerű, de sokoldalú grill a hollandoktól

A mindennapi tárgyainkban rejlő szépséget és funkcionalitást emelték új szintre az OFYR tervezői, akik egy olyan grillt álmodtak meg, ami egy kiállítóteremben, egy tengerparton és a kertben is egyaránt megállja a helyét. Elegáns vonalainak a benne lobogó tűz ad ősi erőt, amely magához csábít és megmelenget.


Az OFYR szakít a hagyományos grillek formai elvárásaival, és egyedi kialakításával egybefűzi a körbeállható tábortűz és a vaslapos sütők erényeit. A teljes mértékben körbejárható fatüzelésű grill környezetének felmelegítésre és ételkészítésre egyaránt alkalmas. Ez utóbbi célra ráadásul meglepően nagy felület áll rendelkezésre. A 300 fokra is melegíthető sütőlapon egyszerre 20-25 főnek is készülhet az étel, így az OFYR nemcsak látványa, de funkciója miatt is ajánlható az elegáns kerti partik sütőjének.

Ez a "magasított tábortűz" a grillezés ősi formáját hozza vissza, az OFYRon nincsenek gombok, elektromos gyújtószerkezet és nem számolja ki helyetted a sütési időt. Viszont nagy sütőfelülettel rendelkezik, alkalmas nyársra húzott ételek készítésére és még bográcsozásra is. Takarítása és karbantartása gyakorlatilag szóra sem érdemes, annyira egyszerű, és biztos lehetsz benne, hogy elromlani sem fog. 

A többféle színben és méretben elérhető funkcionális műalkotás elsősorban azoknak ajánlható, akik szeretnének visszanyúlni a nyílt lángon sütött ételek gyökereihez. Az OFYR grillhez meglepően sok kiegészítő kapható, amivel még többet tudsz kihozni ebből a különleges grillből.

Ha te is régóta keresed az igényeidnek teljes mértékben megfelelő grillsütőt, ami az év minden napján megbízható, magas teljesítményt nyújt, a hollandok látványgrilljében nem fogsz csalódni! Szeretnéd közelebbről is megnézni az OFYRt, akkor most itt a lehetőség, hogy működés közben találkozz vele a Gasztro Grillfesztiválon június 22-én. Ez az egész napos rendezvény csak a kültéri sütésről szól, és az esemény főszereplői, a grillek is megmutatják mit tudnak. Az OFYR mögött az ugyancsak holland, Wout Wereecken séf áll majd, aki megmutatja, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a fatüzeléses vaslapos grillből!