- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Füstön sült velős csont
- írta: Peitli Csilla
- 2017.09.04
A velő egy szeretett, de otthon ritkán készített alapanyag, amely grillre szinte sosem kerül. Ezt az áldatlan állapotot szüntette meg a Séf a rácson grillverseny indulója, Paragebbq, aki receptjéel méltán gyűjtötte be a verseny legmagasqabb pontszámát!
A velő egy szeretett, de otthon ritkán készített alapanyag, amely grillre szinte sosem kerül. Ezt az áldatlan állapotot szüntette meg a Séf a rácson grillverseny indulója, Paragebbq, aki receptjéel méltán gyűjtötte be a verseny legmagasqabb pontszámát!
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
A velős csont új dimenziója! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a kipróbálását, fantasztikus a végeredmény! - kezdi ételének bemutatását a reménybeli győztes, aki receptjénél a kevesebb több irányelvet követve, csak minimális fűszerezést vet be. A velő természetes ízének hangsúlyozása mellett a füstölésen van az igazi hangsúly, amellyel egy óra alatt egy hadseregnek való velőscsontot is elkészíthetsz.
A recept részletes leírása a Séf a rácson oldalán található.
Ha te is szívesen kísérletezel a grillsütő mellett, és kipróbálnád magad a harmadik alkalommal megrendezett gasztronómiai megmérettetésen, most egyetlen fergeteges recepttel a döntőben találhatod magad: tölts fel legalább egy különleges összeállítást, gyűjtsd be a legtöbb szavazatot, és a szeptember 23-i döntőben élőben is megmutathatod, mitől izzik a grill igazán!
További információk és jelentkezés ITT!