Pataky Péter lesz a SpaTrend Open Days sztárséfje

  • írta:
  • 2018.09.04

Szeptember 7-én kezdődik a SpaTrend Nyíregyháza nyílt nap sorozata, az Open Days, ahol Pataky Péter Sztárséf mutatja be, hogy a grillezés egy mindekinek szóló könnyed elfoglaltság. Az alapvető fogások elsajátítása után kültéri konyhánkban magunk is csodákra lehetünk képesek és egyszerűen elkápráztathatjuk barátainkat, családtagjainkat. 


A festői környezetben lévő Bujtosi tó szomszédságában lévő SpaTrend nagyon sok grill rajongót vonz. Szeptember 7-én a jakuzzikról, kerti bútorokról és a grillezésről híres bemutatóterem egy valódi grillkonyhává alakul, ahol bárki ellesheti Pataky Péter legbravúrosabb fogásait.  

A SpaTrend csapata szeretné megmutatni mindenkinek, hogy milyen élményt nyújt a kültérben töltött idő, a grillezés, a kerti nappalinkban való beszélgetés, és egy őszi forró jakuzzizás. Nincs is szebb talán, mint ebben a hűvösre forduló csodás időben megtalálni azt az egyensúlyt, amit az otthonunkban kialakított harmonikus kültéri környezet nyújtani képes. 

Ha grillezni szeretnél, szívesen néznéd meg Kelet-Magyarország legnagyobb grillsütő kínálatát, esetleg szívesen választanád ki saját jakuzzidat, szeretettel vár a SpaTrend Open Days Nyíregyházán. A bejelentkezéshez, és további információkért kattints ide!