Grillsütők kedvező áron az őszi szezonra

A nyár végén sem érdemes elcsomagolni a grillt, mert az ősz is bőven tartogat szép időt, ízletes zöldségeket és gyümölcsöket, amik grillre kívánkoznak! A minőségi grilleket egész évben nagy sikerrel használhatod, ezért ha még nincs semmilyen kerti sütőd (vagy szeretnél egy másodikat, más tüzelésűt vagy más méretűt), akkor csapj le a Grillpláza akciós ajánlataira még az őszi grillszezon kezdete előtt! A prémium kategóriás grillek között találsz faszeneset, fatüzelésest, gázgrillt, pellet grillt, smokert, kemencét és vaslapos látványgrillt is!


A Grillpláza egy kültéri sütésre specializálódott webshop, ahol a minőségi grillek (kicsit, nagyok, közepesek), grillkiegészítők és ízesítők széles választékát találod! Az őszi szezonra különleges és nagy kedvezményekkel kecsegtető ajánlatokkal várják a hobbi és profi grillezőket egyaránt. A csomagajánlatokhoz ingyenes kiszállítás is jár, így az ország bármely pontján is laksz, a vásárlást követően hamarosan élvezheted az otthoni grillezés minden örömét, anélkül, hogy ki kellene tenned a lábad a lakásból!

A kedvezményes ajánlatok között több típusú grill is feltűnik, ezért mindegy, hogy gázgrillre (Broil King) vagy faszenes kamado grillre (Kamado Joe, Kamado Chef, The Bastard) esküszöl, netán az okos grillek felé (Broil King Pellet, Masterbuilt) kacsintgatsz, megtalálod a számításodat. Inkább smokert vennél vagy az olaszok által is imádott mobil kemencével gazdagítanád kerti konyhádat? Az ajánlatok között ezek a minőségi szerkezetek is rád várnak! Bármit is keresel tehát a grillteraszodra, vess egy pillantást az akciós ajánlatokra, hátha most találod meg álmaid grilljét!

A grillekkel azonban még nincs vége a csomagajánlatoknak! Kedvezményes áron várnak rád a profi grillszakácsok által összeállított fűszerkeverékek és szószok, első osztályú minőségű, nagy méretű faszénblokkok és grilles tanfolyamok! A H2G grilliskola grilles tanfolyamaira vásárolhatsz akciós áron vouchert, amit aztán az általad választott estére és tematikára beválthatsz. A tanfolyamon testközelből láthatod a választott grill működését és profiktól lesheted el a használatához szükséges apró fogásokat. És persze finom ételeket készíthetsz, amit a végén a csapat közösen el is fogyaszt! Ez születésnapi vagy előre gondolkodók számára, karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet!

Akár te bővítenéd a grillparkodat vagy valamelyik szerettedet lepnéd meg egy kis grilles figyelmességgel, a Grillplázára számíthatsz! A grillekkel személyesen a SpaTrend bemutatótermeiben találkozhat, működés közben pedig a H2G grilliskola estjein vagy a SpaTrend Expo (08.25-09.03) 10 napig tartó rendezvényén láthatod őket!