Őszi grillezéshez válassz kamado grillt!

Végre itt az ősz, ami a nyár hektikusságával ellentétben egyszerűbben tervezhető időszak. Ilyenkor könnyebb összehívni a családot és a barátok egy kerti partira, hogy a begyújthasd kedvenc grilledet és együtt élvezzétek az ínycsiklandó falatokat valamint a szuper társaságot! Ha még nincs grilled vagy szeretnél egy autentikus ízekkel kecsegtető kiváló második darabot, akkor ez az ajánlat most neked szól!


A grillezést a legtöbben a nyárral, a pihenéssel és a szabadsággal kötik össze, pedig egy minőségi grill egész évben kiváló teljesítményt és finom ételeket kínál. A legendás hőtartásáról ismert kerámia grillek pedig kifejezetten brillíroznak az őszi/téli időszakban, hiszen egy kis faszén is elég az órákig tartó sütéshez és zárt tető alatt zavartalanul készülhet az étel a külső hőmérséklettől függetlenül. Az ősi kerámia grillek modern változata a tojás alakú kamado grill, ami formájával és anyagával is tökéletes grillélményt szolgálja.

A Kamado Joe piros grilljei impozáns látvány mellett sokoldalúsággal és első osztályú ízélménnyel hódítanak. Az apró részletekig gondosan kidolgozott grill használatát olyan elemek teszik könnyűvé és élvezetessé, mint a kereken guruló magasító állvány, a lehajtható oldalpolc vagy polcok oldalán található akasztó a különféle grilleszközöknek. A kívül és belül is vastag kerámiarészekből álló grill hőtartása és hőeloszlása első osztályú, kívülről szinte nem is érződik a grill hője, de belül, a légmozgásnak köszönhetően egyenletesen sül az étel. Egy kevés faszén is elég a hosszú grillezéshez, ezért a Kamado Joe kifejezetten kedvelt választás a BBQ grillesek körében.

A Kamado Joe Big Joe II 24 grillje most ráadásul egy őszi akcióban kedvezményes csomagajánlatban kapható, amely egy tárolást segítő, időjárásálló takaróponyvát és két csomag minőségi Big Block faszenet tartalmaz a grill mellett.

A Big Joe, ahogy a neve is sejteti egy nagy belső térrel rendelkező, családi grill, amelyen egyszerre akár három oldalas is sülhet. A grillrács mérete 61 cm, de a multifunkciós sütő rendszernek (Divide & Conquer®) hála dupla sütőfelület alakítható ki a grillben. Ez a rendszer két darab félhold alakú deflektor kővel és egy nagy grill rostéllyal rendelkezik, hogy könnyebben alakíthass ki direkt/indirekt sütési zónákat. A grillezést emellett a beépített hőmérő, a kihúzható hamutálca, a rácskiemelő csipesz és a faszén mozgatását megkönnyítő piszkavas segíti.

Piros-fekete színével és termetes méretével egy kifejezetten impozáns faszenes grillről van szó, ami a terasz vagy kert éke lesz. Nagy mérete és nem csekély súlya ellenére biztosan nem lesz gond a mozgatásával és kezelésével, amiről részben a fékezhető kerekek, részben a gázrugós zsanérszerkezet gondoskodik. Ez utóbbi egy kellemes újítás a Kamado Joe grillek esetén, hiszen 94%-kal megkönnyíti a nehéz fedél felemelését, amit a felnyitási tartományban ráadásul szinte bárhol meg is tart.

A gondos tervezésnek hála egy nagyon hatékony és rendkívül szerethető faszenes grill született a Big Joe II 24 képében, ami most a tiéd lehet kedvezményes áron! Ne szalaszd el a lehetőséget!