Színpompás dizájn napernyők a kertbe

A nyári kánikulákra és a veszélyes napsugarakra való tekintettel ma már egy árnyékos rész a kertben elengedhetetlen. Egy fedett terasz, egy nagy fa vagy egy árnyékoló lehetővé teszi, hogy még a legmelegebb napokon is kimehess a friss levegőre, anélkül, hogy meggyulladnál. Az árnyékolónak ráadásul az az előnye is megvan, hogy mozgathatóak és gyakran még a vászon dőlésszöge is állítható, hogy bármilyen napállás esetén élvezhesd a hűs árnyékot!


A minőségi árnyékolókat gyártó Jardinico termékei nemcsak kiváló alapanyagaik és gondos tervezésük, de látványos megjelenésük miatt is kitűnnek a mezőnyből. A nagyméretű (2,5-3m-es átmérőjű) vászonnal rendelkező napernyők stabil talppal és könnyen nyitható, csukható és állítható mechanikával rendelkeznek. A vízhatlan vásznak nemcsak a káros UV sugarakat, de a vizet is távol tartják az árnyékolt területtől, hogy szinte időjárástól függetlenül élvezhesd a zavartalan pihenést a kertedben!

A Jardinico termékpaletta két újabb taggal bővült, amelyek a már megszokott minőség mellett, képesek egy kis újdonságot is becsempészni a megjelenésükbe. A Verona például élénk színeivel és a keleties kézi napernyők formavilágával visz üde és egzotikus színfoltot a kertekbe. A 2,5m-es átmérőjű vászon zöld, narancssárga és piros színben is elérhető. Ha tehát szeretnél egy kis játékosságot vinni a külteredbe, anélkül, hogy lemondanál a minőségi árnyékolók előnyeiről, akkor a Verona szuper választás lehet! Ráadásul kezelni is könnyű, nyitása tekerőkarral történik, míg a vászon döntése egyetlen gombnyomással megoldható. Egyszerű, színtartó és elegáns megoldás egy hűvös sarok elérésére, minden kertben!

A család másik újdonsága a kör alakú Veronától eltérőn négyzetes formájú Torino. Ez a szögletes vászonnal rendelkező árnyékoló a vásznat leszámítva a Verona tökéletes ikertestvére. Könnyű, de stabil váza (ami kerekekkel és fix kivitelben is kérhető), dönthető kivitelezése és tekerőkarral nyitható kialakítása is ismerős lehet a Verona révén. Még a vászon anyaga és vízlepergető, időjárásálló képességei is megegyeznek. A Torino is kiválóan bírja az UV sugarakat és nem fakul az erős napfényben sem.

A vászon alakja viszont a szögletesebb formavilágot képviseli és a színvilága is visszafogottabb. Itt a fekete, a világos szürke és a mostanában divatos taupe szín között választhatsz. Részben ennek is köszönhető, hogy bármilyen stílusú és színvilágú kertben jól mutat egy Torino!

Ha szeretnél többet megtudni ezekről a kiváló árnyékolókról, akkor látogass el a GardenTrendre vagy nézd meg őket személyesen a SpaTrend bemutatótermeibe!