Innovatív KEG grill a kanadai grill óriástól

A kanadai grill óriás nemcsak a méltán népszerű szekrény gázgrilljeiről ismert, a faszenes grillek piacán is megvetették a lábukat a KEG grillekkel. A tojás alakú faszenes grillek kiváló minősége, gondos tervezése és parádés hőszigetelése miatt kedveltek elsősorban, de elegáns megjelenésük is szerzett pár rajongót ennek az innovatív grillnek!


A gázgrillek precizitása és gyorsasága mellett már az autentikus sütési élmény, a faszenes begyújtás és a füstös aroma is a tiéd lehet a a Broil King grillek minőségével. A cég ugyanis előállt a szabadalmaztatott faszenes grillsütőjével, a Broil King KEG 5000-rel, ami különleges alakjának, anyaghasználatának és apró részleteinek köszönhetően azonnal meghódította a szíveket. 

A dupla acél felületű grill remek hőtartó képességekkel rendelkezik, és felépítésének köszönhetően a grill belsejében folyamatosan mozgó forró levegő egyenletesen süt. A modern anyagok (acél) és az ősi technika (kamado) párosításával egy hatékony, BBQ sütésre és füstölésre kifejezetten alkalmas grill született.

A kimagasló sütési élményről a minőségi anyagok és a kidolgozott részletek gondoskodnak, amelyektől örömmé válik a Broil King KEG 5000 használata. Melyek ezek?

A grill lehajtható oldalpolcokkal rendelkezik, ami megkönnyíti az előkészítést, sütést és tálalást is. Ezek a polcok ráadásul akasztókkal is fel vannak szerelve, hogy a hosszú grilleszközöket legyen hol biztonságosan tárolni két használat között. A grill magasításáról egy kerekekkel is ellátott állvány gondoskodik, ami a mozgatását is megkönnyíti.

A KEG 5000 beépített hőmérővel, kényelmes fogantyúkkal, öntöttvas sütőráccsal és a légnyílások nyitását-zárását is megoldó grilleszközzel érkezik. Kívülről nyíló hamutartó rekessze lehetővé teszi a könnyebb tisztítást, zárható teteje pedig tökéletes környezetet teremt a füstöléshez!

Ha szeretnél többet megtudni a Broil King KEG 5000 grillről, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza), és próbáld ki! Most a kiállítási, használt darabot kedvezményes áron megvásárolhatod! Csapj le rá, mert csak egy darab van belőle!