Profi gömb grill, ami télen is jól tartja a hőt

A Kamado Joe impozáns megjelenésű grillekkel, kiváló alapanyagokkal és precíz megvalósítással lopta be magát a kültéri sütés iránt lelkesedőket. Az egyre szélesedő választékban már megtalálható az elegáns gömbgrill, a Kettle Joe 22". Most csomagajánlatban, kedvezményes áron, ajándék takaróponyvával lehet a tiéd!


A Kettle Joe a Kamado Joe grillek többségéhez hasonlóan tojásdad alakú, kupolás grill, amely élénk piros és fekete színnel üde színfoltot hoz a kertedbe. A méretes és súlyos (54,9 kg) grill kerekeken guruló állvánnyal rendelkezik, hogy könnyen tud mozgatni, míg a kerekded tetőt egy állítható csuklópánt tartja, hogy ne kelljen teljesen levenni. Elég csak hátra hajtani az ételek felrakásakor vagy egy gyors ellenőrzéskor, majd könnyen vissza is tudod hajtani. 

A stabil Kettle Joe kezdőknek és haladó grillezőknek is kiváló választás. Egyedi kerámia betéteinek köszönhetően első osztályú hőtartással bír, így már egy kevés faszénnel is hosszú ideig süthetsz, anélkül, hogy után kellene töltened. BBQ ételek készítésére tehát kiválóan alkalmas, de meleg füstölésre is használhatod.

A csuklópántot a legmagasabb pozícióba állítva könnyedén beteheted a grillhez tartozó sloroller rendszert, és már mehet is a füstölés. Ezt eltávolítva pedig jöhet a magas hőfokon történő sütés vagy pirítás.

A sokoldalú grillen való munkát a két lehajtható oldalpolc is segíti, amelyek az előkészített alapanyagokat, a grill eszközöket, a kesztyűt és a szakács italát is biztonságos közelben tarthatod. Ráadásul a guruló álvány alján találsz egy plusz polcot is, extra rakodófelületnek. A sokoldalú és kifejezetten felhasználó barát grillt most kedvezményes áron, ajándék takaróponyvával rendelheted meg.

Az időjárás- és esőálló ponyva lehetővé teszi, hogy akár fedetlen területen is tárolhasd az értékes grilled, mégse érje kár. A megfelelő védelemmel megnövelheted a grilled élettartamát és a saját dolgodat is megkönnyítheted. Nem kell minden grillezés előtt ellenőrizned, karban tartanod és takarítanod a grillt, hiszen azt olyan állapotban találod majd, ahogy hagytad.

Rendeld meg most a Kettle Joe 22" gömbgrillt és már télen belevághatsz a finom grillételek készítésébe. Ezzel a grillen nem kell várnod tavaszig!