Kemény fából készült grillező szén minimális hamuval

A faszenes grillek kellemesen füstös aromája miatt rengeteg grillszerető erre a típusra esküszik. A tiszta, zavartalan ízhatás és sütési élmény miatt is fontos azonban, hogy milyen faszént használsz a sütéshez. A Kamado Joe nagy méretű faszén blokkjai számtalan pozitívumukkal szerencsére megkönnyítik a választást!


A Kamado Joe Big Block faszén csomagja 9 kg-os kiszerelésben érkezik, és ahogy a neve ígéri nagy méretű faszén darabokat tartalmaz. A nagy, akár ökölnyi darabok mellett közepes és kisebb darabokat is találsz, amelyek megkönnyítik az adagolást. A faszén 100%-ban Argentín kemény fából készül (Guayacan, Guayaibi, Mistal és White Quebracho), amelyhez semmilyen adalék- vagy kötőanyagot nem adnak. A teljesen tiszta és minimális mellékaromákkal sem rendelkező faszén ízletes és egyenletes füstölést tesz lehetővé, valamint hosszan tartó sütést.

A tisztaságának köszönhetően magas hőfokon és hosszan ég, ezért már egy adag felhasználásával is órákig tudsz grillezni, anélkül, hogy utántöltésre lenne szükség.

A nagy méretű faszén további hatalmas előnye, hogy kis mennyiségű hamut ad. Ennek nemcsak azért van jelentősége, mert megkönnyíti a takarítást, de így tényleg biztos lehetsz benne, hogy a maximálisan fel tudod használni a benne rejlő energiákat. Akár háromszor újrafelhasználható, és a hamuvá égés után egy laza szerkezetű, könnyű és tiszta hamut kapsz, amit másodlagos felhasználásra is bevethetsz (téli útszórás, növények táplálására).

Kamado grillekhez ideális nagy méretű faszén blokkok minimális hamutermelése azért is előnyös, mert még hosszú sütések során sem keletkezik annyi lehulló hamu, ami akadályozná a légnyílásokon keresztüli levegő áramlást. A légnyílásokat nem tömíti el a hamu mennyisége 14-18 órás használat során sem!

Ha szeretnéd te is kipróbálni a kiváló minőségű, tiszta keményfából készült faszenet grillezésre, akkor kattintsd ide és rendeld házhoz a 9 kg-os csomagot!