Kényelmes fekvőhely pillanatok alatt, bárhol

Ha te is szeretsz kirándulni, úttalan utakon járni, akkor bizonyára jól jön majd a skandinávok okos találmánya, a légszófa. Ezt a pillanatok alatt felállítható, eszköz nélkül is felfújható ágyat bárhova magaddal viheted.


A VipZone légszófa egy ötletes levegővel feltölthető ágy, ami a gumimatracok és földre letehető pótágyak kereszteződése. Egy (vele együtt érkező)  kis hátizsákban elfér, rendkívül könnyű és levegővel való feltöltése gyerekjáték. Nem igényel semmilyen eszközt vagy különösebben nagy tüdőkapacitást. Okos kialakításának köszönhetően pár végtelenül egyszerű mozdulattal feltölthető levegővel és máris van egy tartós, kényelmes fekvő- vagy ülőhelyed, ahol megpihenhetsz. Kirándulóknak, kempingezőknek igazi főnyeremény ez a mobil ágy, ami nemcsak a szárazföldön, de a vízen is megállja a helyét.

Mert bár nem hagyományos értelemben vett gumimatrac, a levegővel való feltöltés után azonban a légszófa is úszik a vízen. Sőt, egy embert bőven elbít, így akár a nyaralásra is magaddal viheted, hogy helyettesítsd a nehéz gumimatracokat, csónakokat vagy felfújhatós állatokat.

A skandináv fejlesztésű légszófa jelenleg hat színben is elérhető, így biztosan megtalálod a hozzád illő darabot, ami kényelmesebbé teszi a sátorban alvást, a horgászatot, de az apróra összehajtható anyag gumimatracok helyettesítésére is szolgálhat. Ez a sokoldalú darab a gyerekek és felnőttek kedvence lesz, ami még a kisebbek is hamar megtanulnak kezelni.

Leengedett állapotában kis helyet foglal, de felfújva hatalmas segítség, hogy bárhol és bármikor kényelembe helyezhesd magadat.

Ha te is megszereznéd ezt az instant ágyat, akkor most 50%-os kedvezménnyel a tiéd lehet a VipZone légszófa kék, lila, rózsaszín, piros, szürke vagy zöld színben. Szerezd be most és élvezd praktikus egyszerűségét a nyáron. Akár a saját kertedben, akár a nyaraláson!