Minőségi gáz grillek kedvezményes áron

Használd ki a téli kedvezményeket és szerezd be álmaid gázgrilljét elérhető áron. A minőségi kanadai grillek ugyanis most 15%-os árcsökkenéssel érhetőek el!


A kanadai Broil King etalon a gázgrillek piacán. Minőségi, tartós és felhasználóbarát grilljei látványos külsejükkel és még meggyőzőbb teljesítményekkel hódítanak már hosszú évek óta.

A közepes méretű grilleket tartalmazó Baron sorozat most kedvezményes áron hazavihető, így akár már télen is nekiállhatsz a nyári grillszezonra való felkészülésnek. A Baron grillek a szekrényes, tehát tároló- és rakodóhellyel is rendelkező kerti sütők közé tartoznak. A két oldalon lehajtható polcokkal rendelkező grill egyik polca egy hasznos oldalégőt rejt, amin szószokat, mártásokat vagy grillételeket is készíthetsz.

A rozsdamentes acél grill fekete és fémszínben is elérhető, és garantáltan feldobja a kertedet, teraszodat. Valamint az étkezésedet! A gombnyomásra induló, precízen beállítható hőfokszabályozással rendelkező grillel öröm a sütés kezdő grillezőknek is. A szekrényben elfér a gázpalack és a grilleszközöknek is bőven jut hely, hogy grillhelyed (vagy nyári konyhád) mindig rendezett lehessen.

A Baron grill erős, dual-tube acél égői kiváló teljesítménnyel garantálják az élvezetes sütési élményt, és apró részletei megkönnyítik a munkát. Kerekei révén a nagyméretű grill egyszerűen és könnyen mozgatható. A polcokon elhelyezett akasztók révén pedig mindig a kezed ügyében lesznek a grilleszközök.

A jelenleg két típusban (440, 490) elérhető grillek kiválóak kezdő grillezőknek vagy második grillnek egy faszenes grill mellé. A 490-es modellen az 5 gázégő és oldalégő mellett egy rotisserie nyárs is helyet kapott, amin nagy húsok, egész szárnyasok sütését végezheted könnyedén a minőségi, elektromos forgatómotornak köszönhetően.

Szavazz te is a minőségre és vágj bele a grillezésbe egy Baron gázgrill segítségével!