Kreatív őszkezdés a kertben

  • írta:
  • 2015.09.07

Ki mondta, hogy az ősz beköszöntével együtt búcsút kellene mondanotok a kerti programoknak? Megmutatjuk, hogy a kert továbbra is nyitva áll előttetek és számtalan jobbnál jobb kikapcsolódást tartogat!


Ki mondta, hogy az ősz beköszöntével együtt búcsút kellene mondanotok a kerti programoknak? Megmutatjuk, hogy a kert továbbra is nyitva áll előttetek és számtalan jobbnál jobb kikapcsolódást tartogat!

A gyerekek is imádni fogják ezeket a pillanatokat, hiszen emlékezetessé tehetitek a nyár élményeit. Először is, gyűjtsétek össze a nyári kincseket egy kupacba. Jöhetnek a színes üvegcserepek, a tengerparton gyűjtött kagylók, és az igazán formás kavicsok. Ha ügyesen fúrtok egy-egy lukat rájuk, és dróttal körbetekerve egymáshoz kötitek őket, akkor egy látványos függősort készíthettek belőlük, amelyek felidézik a legszebb nyári pillanatokat.

Ha már a kertben sétáltok, szedjétek össze a legszebb lehullott leveleket. Lehetőleg olyanokat keressetek, amelyek különleges alakjuk miatt kiváló alapanyagai lesznek a levelekből készített képeknek. Legyetek kreatívak, és próbáljatok minél érdekesebb formákat alkotni. Ha hosszabb időre szeretnétek megőrizni ezeket az alkotásokat, akkor – miután felragasztottátok egy lapra a leveleket – egy öntapadós fóliával borítsátok be az egész képet.

Tartsatok mini bulit a kertben felállított lakban. A gyerekek kedvenc bebújós fészkét most alakítsátok át egy kisházzá, ahol a gyerekek mini zsúrt tarthatnak. Ne maradjanak ki a párnák, a terítékek, az étkészletek és a finom falatok se. Így pontosan olyan lesz, mint amilyen a felnőttek bulija szokott lenni.

Ha már a gyerekek kerti bulit tartanak, akkor közben a felnőttek is falatozhatnak. Az ősz tökéletes program a kerti grillezéshez, hiszen a folyton sülő grill falatok, a kellemes illatok, néhány takaró és a jó hangulat kiváló alapjai egy jókedvű kerti partinak. A Broil King gázgrill szettjein pedig könnyedén elkészülnek még a nehezebbnek tűnő ételek is, ráadásul egy időben több főre is főzhetsz.

Ha szeretnél magadnak is egy Broil King grill szettet, akkor látogass el a MaxCityben található SpaTrend Outdoor Design szaküzletbe, ahol őszindító árakkal várnak, vagy keresd fel a  GrillPláza online webáruházát

Címkék: