Kis erkélyen sem kell lemondanod a grillezésről

Keleten nagy hagyománya van az asztali grillezésnek, amikor mindenki helyben készíti el a saját ételét. Erre ad lehetőséget az OFYR Tabl'O is, ami még a legkisebb teraszokon is a grillezés élményét kínálja!


Ha szereted a frissen grillezett étel ízét, aromáját és a grillezés egészét, de kis helyen nem tudtál eddig hódolni ennek a szenvedélyednek, akkor figyelj, mert most egy olyan kis méretű grillt mutatunk be, ami mini méretben teremti újjá a faszenes grillezés miliőjét. Az apró és különleges kókusz brikettekkel működő vaslapos grill az OFYR kistestvére. Egy kétszemélyes asztalon is elfér, nagyon egyszerű kezelni és mivel a brikett minimális hamut és füstöt termel, ezért akár városi környezetben is sütögethetsz, anélkül, hogy a szomszédokat zavarnád!

A kétoldalú vaslappal rendelkező grillen két főnek könnyen és gyorsan készíthetsz vacsorát, ami ennél frissebb már nem is lehetne. Nem kell hosszassan robotolnod a konyhában a finom vacsoráért, legyen maga az ételkészítés az est fő attrakciója, amit ülve is végezhettek.

A grillhez való briketteket egy faszén gyújtóban fél óra alatt sütési hőre melegítheted, ami épp elég időt hagy az alapanyag előkészítéséhez és a terítéshez. Ezek után már tényleg csak az élvezetekre koncentrálhatsz és figyelheted, ahogy a szemed előtt sül ropogósra a vacsora.

Az OFYR Tabl'O asztali grillje csekély súlyának és méretének köszönhetően akár a nyaralásra is veled tarthat, hogy soha ne kelljen lemondanod a grillen készült ételek egyedi aromájáról.