Kezdő grill workshop és vásár szeptember 6-án

Szereted a grillezést, de még nem vagy biztos a sütési technikákban? Nem tudod milyen grill illene hozzád és mi a különbség az egyes típusok között? Akkor ott a helyed a szeptember 6-án megrendezett Grill Vásár & Workshop rendezvényen, ahol gyakorlati útmutatást kapsz a kezdetekhez!


Még nincs grilled vagy már van, de még nem vagy a mestere? Esetleg egy új típus felé is kacsintgatsz, de bizonytalan vagy melyik illene leginkább hozzád? Akkor gyere el az egész napos workshopra, ahol a legkülönfélébb grillek is begyújtásra kerülnek, hogy közelről, működés közben leshesd el a titkaikat és azokat az apró fogásokat, amelyek garantálják a sikert.

Az eseményen Diószegi Dani grillszakértő és Czinege Tamás, a Gastro-Hack grillmestere lesz a kalauz, akik egész nap szimultán készítik a különféle grillételeket. Az alapanyagok előkészítésétől a tálalásig megtanulhatsz mindent a gázos, a faszenes grillek használatáról és még a vertikális szmóker sem pihen.

Megmutatja tudását a gázgrillek mestere, a kanadai Broil King szekrény grillje, a cég vertikális smokere. A kerámia grillek még szélesebb tárháza kerül porondra. Ott lesz a Kamado Joe, a Kamado Chef és a hollandok fekete fenegyereke, a The Bastard is.

A nap folyamán többféle hús is felkerül a grillre, hogy minden oldaláról megismerhesd ezeket a kiválóságokat. Készül malaccsászár, csülök, oldalas, steak, de természetesen a szárnyasok sem maradhatnak le. Őket az egész csirke és a kacsa képviseli.

Ha te is szeretsz jókat enni és ezeket mostantól a saját profi grilleden készítenéd el, akkor téged is vár a Grill Vásár & Workshop, legközelebb szeptember 6-án!