Haladó grill tanfolyam malaccsászárral

Szeretsz grillezni, de úgy érzed, hogy még van mit tanulnod a témában? Tudod, hogyan kell begyújtani a grillt, de a nehezebb technikák még kifognak rajtad? Akkor téged is vár a Haladó Grill Workshop és a közös grillezés profi szakember vezényletével!


A szeptember 18-án megrendezett Haladó Grill Workshopon ezúttal a grillezés és a különféle grilltechnikák kerülnek a fókuszba. A profi grillmester vezényletével a malaccsászár készítését sajátíthatod el egészen az alapanyag feldolgozásától, a fűszerezésen át a sütésig.

A grillekre 1,5 kg malac kerül fel fejenként többféle módszerrel, hogy alaposan körbejárhasd a különféle grillek és technikák alkalmazását. Emellett természetesen nem maradhat el a zöldség köret sem, így a nap végén egy teljes menüsorral gazdagodsz. De nem csak a tudás lesz a tiéd, hanem az általad készített ételt haza is viheted, hogy megoszd szeretteiddel.

A grilleket, az eszközöket valamint az ételkészítéshez szükséges minden alapanyagot a szervezők biztosítanak, neked csak a lelkesedésedet kell magaddal hoznod.

A tanfolyam reggel 9-kor kezdődik és egészen a délutánba nyúlóan folyik majd a kis csoportos grillezés családias hangulatban.

Lesd el a profiktól a különféle technikákat és az apró trükköket, ami a tökéletes malaccsászár elkészítéséhez kell. Ha szereted a grillezést és szívesen bővítenéd tudásodat vagy egy ismerősöd rokonodat ajándékoznád meg ezzel az élménnyel, akkor csapj le a jegyek egyikére már most.