SpaTrend Expo 3 helyszínen, május 12-ig

A tartós meleg beköszöntével eljön a kültéri szórakozás időszaka. Ha szeretnéd otthonodat egy pihentető és inspiráló környezetté változtatni, akkor téged is vár a SpaTrend Expo időjárásálló bútorokkal, sokoldalú grill választékkal és az év 365 napján egyaránt brillírozó masszázsmedencékkel. A kültéri wellnessre fókuszáló rendezvény és vásár az ország három helyszínén vár május 12-ig. Hétvégén is!


A SpaTrend Expo már évek óta várja az otthoni wellness és pihenés iránt érdeklődőket, akik időjárásálló és időtálló kialakításban gondolkoznak! Ürömön, Törökbálinton és Nyíregyházán is a legújabb termékekkel, személyre szabott tanácsadással és exkluzív ajánlatokkal készülnek a bemutatótermekben, ahol jobban megismerheted és személyesen kipróbálhatod a kültéri wellness minőségi termékeit. Egész évben kint hagyható kerti bútorok, minden grilltípust felvonultató grill választék és az első osztályú jakuzzik színe-java várja, hogy közelebbről is megtekintsd őket.

Ha átalakítás vagy kialakítás előtt állsz, akkor bátran hozd el kültered méreteit és persze kérdéseidet, a felkészült szakértői gárda segít, hogy minden kétséget kizáróan megtaláld az otthonodhoz és hozzád leginkább passzoló bútorokat és kiegészítőket. Legyen szó kerti bútorokról, masszázsmedencékről, árnyékolókról, grillekről, hangszórókról vagy burkolatokról!

Látogass el a családias hangulatú kiállításra és használd ki az expo alatt érvényes különleges ajánlatokat!

A 20 éves tapasztalattal rendelkező SpaTrend protfóliója a legkiválóbb kerti bútorokat és wellness eszközöket kínálja, amelyből nem könnyű választani. Bármi mellett teszed le a voksod, abban biztos lehetsz, hogy egy hosszú távú befektetésre költöttél, hiszen a termékek 15-20 évig is változatlan formában szolgálják majd kényelmedet. Oszd meg szeretteiddel a kertben töltött időt meghitt, családias és kényelmes környezetben.

Hogy ne csak nyáron, hanem egész évben élvezhesd teraszodat, válassz a hidegben is jól teljesítő grillek, az okos,  távolról is irányítható rendszerek, a kedvezményes áron meleg vizet tartó masszázsmedencék  és a vízlepergető árnyékolók, szövetbútorok közül! Használd ki a külteredet és tölts minőségi időt szeretteiddel együtt! A megfelelő bútorok, gépek és kialakítás révén minden nap egy wellness hotel kényelmét élvezheted saját otthonodban!

Na maradj le a kiállításról! Látogass ki május 12-ig a SpaTrend Expo valamelyik helyszínére, ahol egyéni ajánlatokkal, minőségi termékekkel és hasznos tanácsokkal várnak a szakértők!