Konfitált kacsa és kiterített csirke a grillen

Konfitált kacsa és kiterített csirke is készült a Kamado Joe grillen, ami bemutatja a szerkezet sokoldalúságát. Pedig ez csak egy kis szelete annak, amit ez a gép 90 és 420 fok között alkotni tud!


A konfitált kacsa egy zsírban, alacsony hőmérsékleten elkészített étel. Híres arról, hogy mennyire omlós, szaftos és puha lesz a végeredmény. A legtöbb esetben sütőben készül, de ha nem akarjuk nyáron hosszú órákra felfűteni a beltéri sütőt, akkor a Kamado Joe grillen is tökéletes lesz a végeredmény. Sőt! A grillen meg is füstölhetjük és piríthatjuk a kacsát, hogy még finomabb legyen az elkészült ételt. Így tesz Billege András is a videóban, amelyből ti is elleshetitek a kacsa és a kiterített csirke készítésének minden titkát. 

A két étel eltérő hőtartományban és eltérő módszerrel készül, de ez is jól példázza, hogy milyen széleskörűen használható ez a hőtartásáról híres kerámia grill. 90 és 420 fok között bármilyen tartományban készülhet az étel, így a konfitálás és a pizzasütés is megoldható egyetlen eszközön. A videó második felében a Kamado Joe sokoldalúságáról, belső kialakításának innovációiról és tartozékairól esik szó, amely minden kétséget kizáróan megmutatja, hogy miért olyan népszerű ez a grill.

Ha szeretnéd élőben látni, gyere el a SpaTrend Expo Global eseményre vagy iratkozz be a H2G grilliskola egyik kurzusára, ahol aztán személyesen is megtapasztalhatod a minőségi kerámia grillek erejét!