Nyílt terű grillsütők titkai és grillezési praktikái

A klasszikus faszenes, gázos és elektromos grillek mellett létezik egy másik kategória is. Ez a vaslapos, nyílt terű grillek széles családja, ami talán a legjobban adja vissza az ősi tűzön sütés élményét. Elektronika és mechanika híján a hőbeállítása értelemszerűen nehézkes, de az élmény, az ízek és maga a látvány is kárpótol ezért. Hogyan használd ezt a típust?


A minőségi nyílt terű grillek zászlóshajója az OFYR grill, ami egy önmagában is végtelenül látványos dizájn tárgy. A jó hír, hogy nem csak a kert dísze, de a kültéri konyha szerves része is, hogy hatalmas sütőfelületével és sokoldalú kiegészítőivel izgalmas és ínycsiklandó fogások készíthetőek rajta. Hogy hogyan és miket, az az alábbi videóból kiderül.

Az augusztus 28-án kezdődő SpaTrend Expo Global kedvcsinálójaként készített videók mindegyike a kültéri kikapcsolódás egyik szeletét veszi alaposan górcső alá. A cikkben bemutatott videó a grillezés, és ezen belül is a vaslapos, nyílt tüzű grillek előtti tisztelgés, amelyből megtudhatod hogyan használd ki a grill minden tulajdonságát előnyödre és hogy milyen kiegészítőkkel hogyan kell bánni. A több receptet és különleges chili szószokat is felvonultató videó garantáltan meghozza majd a kedved a kültéri sütéshez. Ha szeretnéd elmélyíteni ez irányú tudásodat, és beszerezni a grillezéshez szükséges minőségi termékeket vagy magukat a grilleket, akkor látogass ki az Expo Global négy helyszíne közül valamelyikre és válogass kedvenceid közül.