Só előtte, só utána? Steak Borbás Marcsi módra!

Borbás Marcsi kertészkedési tippjeiből megtudhatjuk, mit tegyünk a spanyol csiga ellen, hogyan lesz mindig termő és szép a paradicsom és egy finom steak elkészítésének titkairól is fellebben a fátyol. 


Szereted a grillezést és szívesen ennéd a saját készítésű húsaidat a kertedben termesztett friss zöldségekkel? Akkor Borbás Marcsi kertészeti tippjei épp neked valók! Mindegy, hogy mit szeretnél termeszteni, szinte biztos, hogy Borbás Marcsi kertjében is megterem az adott zöldség és hasznos tippeket, tanácsokat kaphatsz a nevelésükhöz. Ebben a részben a folyton termő paradicsomokhoz és a spanyol csigák legyőzéséhez is fontos útravalókat hallhatsz. Na és persze egy a videó végén egy finom bélszín steak elkészítésének titkaiba is beleshetsz.


Ha bizonytalan voltál eddig, hogy mikor fűszerezd a húst, vagy hogyan érd el a tökéletes rácsozatot a hússzeleteken, akkor a videóból ellesheted. A steak készítéséhez számtalan, egymásnak gyakran ellent mondó, tanácsot olvashatsz, ezért érdemes többet is kipróbálnod, hogy rátalálj arra, amelyik számodra a legjobban működik. 

Borbás Marcsi módszere szerint a fűszerezés várhat a sütés végéig, de azért ő sem "pőrén" teszi fel a húst a rácsokra. Mit használ sütés előtt, mit közben és mit utána? A videóból megtudhatod mire esküszik és azt is, hogy milyen végeredményre számíthatsz, ha Borbás Marcsi sütési technikáját követed. Kísérletezésre fel!