Kóstolja meg Serényi Zsolt díjnyertes Reuben szendvicsét!

Serényi Zsoltot, a hazai grill és BBQ élet fenegyerekét már nem kell bemutatni senkinek. A füst a mi fűszerünk! – vallja. Ez a hitvallás biztosít minket arról, hogy az általa készített grill ételek egyszerűek, minőségiek és harmonikusak, mindenféle trendi hatásvadász összetevő vagy kiegészítő nélkül. Csak a tökéletesen elkészített étel, semmi más!


Serényi Zsolt BP BARbq éttermének közönség kedvence egyértelműen a Reuben szendvics, mely eredetileg egy amerikai klasszikus szendvics szeletelt hússal, savanyú káposztával, sajttal. A Tetovált Séf által készített variációba tökéletesen füstölt, zamatos marhaszegy kerül és speciális orosz dressing teszi azt még ízletesebbé.

Ön is megkóstolná? Esetleg kíváncsi arra, hogyan készül? Látogasson el szeptember 12-én a SpaTrend Fire Show szezonnyitó grillfesztiváljára, ahol Zsolt személyesen készíti el Önnek ezt a méltán híres fogást, sőt szívesen ad tippeket ahhoz, hogy legközelebb a szombat esti grillpartin Ön is egyszerűen és tökéletesen készíthesse el vendégeinek a Reuben szendvicset.

A szeptember 12-én, szombaton megrendezésre kerülő SpaTrend Fire Show-n Serényi Zsolt mellett számos hazai grill szakértő és séf izzítja majd be a grilleket! Látogasson el erre az igazán tüzes programra és indítsa A SpaTrend Fire Show-al a grill szezont!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kattintson ide.