Borbás Marcsi szerint még augusztusban is ültethetünk és grillezhetünk jókat

Augusztus végén már mindenki az iskolakezdésre és a nyaralás végére készül, még ilyenkor sem késő valami újba és szórakoztatóba kezdeni. Borbás Marcsi megmutatja, hogy mit érdemes ilyenkor ültetni, ami még biztosan beérik, és hogy mit készítsünk ezekből a grillen!A nyár utolsó hónapja még nem jelenti automatikusan a szabadban töltött idő végét, sőt! Akár ilyenkor is nekikezdhetünk a kertészkedéshez. A napos és meleg szeptember ígérete még biztosan beérleli a salátákat, a zöldfűszereket és káposztaféléket. A videóból az is kiderül, hogy akár még burgonyát is vethetünk, hogy kora őszre friss, újburgonyával lephessük meg a családot. Fontos azonban, hogy ültetés előtt tápláljuk a földet, így lesz szép, egészséges és ásványi anyagokban dús zöldség az asztalon. És ha már kiszedtük mit kezdjünk vele? Hát grillezzük meg, ugyancsak a szabad levegőn!

A szabadban készült ételeknek más az íze és már a sütés is megszokott rutin helyett, igazi kaland. Borbás Marcsi ezúttal egy főként zöldségekből álló saslikot grillez, amire azért került egy kis bacon is. Szigorúan csak az ízek kedvéért. A csillagtökből, a cukkiniből, hagymából és zöldbabból álló saslikhoz egy zöldfűszeres, túros krémet készít, amit stílusosan, a kertjéből származó, ehető virágokban tálal.

A receptet nem muszáj vakon követni, a saját kedvenc zöldségeidből te is készíthetsz saslikot gáz vagy akár faszenes, kamado grillen id. Ha még nem találtad meg álmaid grilljét, akkor a SpaTrend Expo Global rendezvényen megteheted. Hatalmas választék és kipróbálási lehetőség vár az ország négy pontján is augusztus 28-ától!