Nem félünk a farkastól! – Wolf András nyitja a grill szezont

Nem félünk a farkastól, nem bánt az csak megkóstol! – Emlékeznek még erre a gyerek mondókára? Hát, most éppen fordítva lesz, hiszen mi kóstolhatjuk meg Wolf Andrásnak, a hazai gasztronómia egyik méltán híres szereplőjének kamadoban grillezett mangalica fogását a szeptember 12-én megrendezésre kerülő SpaTrend Fire Show rendezvény keretein belül.


Wolf András sztárséf nevét rengeteg helyen hallhattuk a gasztronómia berkein kívül és belül egyaránt. Volt az Év Konyhafőnöke, tagja a Bocuse d’or Akadémiának és A Séfek Séfe zsűrijének, jelenleg a New York Kávéház, a Salon étterem és a Séf Asztala séfje. Legfontosabb célja a hagyományos magyar gasztronómia megőrzése és annak új felfogásban való elkészítése.

Nem is csoda hát, hogy a szeptember 12-i SpaTrend Fire Show szezonnyitó grillfesztiválon hagyományos magyar mangalicatarját készít lencsével, savanyított hagymával és friss, házi készítésű kovászos kenyérrel. Ennél magyarosabb menüt nem is lehet elkészíteni egy kamadoban!

Szeretne ellesni egy-két fortélyt Andrástól? Esetleg szívesen elbeszélgetne vele az „esszenciális magyar gasztronómiáról”, mely ugyancsak Wolf András nevéhez fűződik? Akkor látogasson el Ürömre a H2G Grill iskola területén megrendezésre kerülő SpaTrend Fire Show grill kiállítás és vásárra, ahol óriási grill választékkal, sztárvendégekkel és finomabbnál finomabb ételekkel várják a füst és tűz szerelmeseit a rendezvény szervezői.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kattintson ide.