Luxus kerti bútorok polyrattanból

A kerti bútorok széles választéka nemcsak eltérő stílusokat ajánlj, de az anyagkínálat is egyre sokoldalúbb. A kert méretétől és stílusától függően választhatsz fémet, fát, műanyagot, betont vagy a mostanában egyre népszerűbb polyrattant, mint a méltán népszerű Luxor kerti bútor család!


A bútorok anyaga nagyban befolyásolja azok kinézetét, tapintását és kényelmességét. Emellett az árra, a karbantartásra és a környezeti hatásokkal szembeni ellenállóságra is erős hatással van.

A német Domus Ventures cég egyedi megjelenésű Luxor sorozata minden tekintetben a legmagasabb minőségi és formatervezési elvárásokat ötvözi, hogy kerted ékszerei legyenek és kihívások helyett csak örömet hozzanak a pihenés perceibe!

A polyrattan stílusos, kényelmes és rendkívül valamint könnyen kezelhető alapanyag, amit egyre több kerti bútor gyártó fedez fel magának.

A polyrattan valójában egy műszálból font anyag, amely ellenáll az időjárás vasfogának, jól tisztítható, (akár slaggal is), és egyáltalán nem kényes. A minőségi darabokat nem fakítja ki a napfény, nem deformálódik az anyag se a nagy melegben, se a mínuszokban, ráadásul megjelenésében hozza a rattan természetes hatását.

További nagy előnye, hogy egy nagyon könnyű anyagról van szó, ami - a Luxor bútorok esetén - egy ugyancsak könnyű, de tartós alumínium vázra kerül fel kézi fonással. Ennek köszönhetően probléma nélkül mozgatható, nem hagy nyomot a padlón, még húzás után sem.

A fabútorokhoz hasonlóan nem melegszik fel még a legnagyobb hőségben sem, és mivel a fonott mintát adó szálak tömörek és teljes anyagukban színezettek, ellenállnak az UV fakító hatásának.

Természetes megjelenéséhez nem társul a fa, nád, bambusz vagy rattan sérülékenysége és karbantartása is egyszerű.

A Luxor bútorcsalád elemei egymással jól vegyíthetőek, sokoldalúak és puha, a varrás mentén is impregnált textilbőrből párnázatuknak köszönhetően vízállóak és rendkívül kényelmesek!

Ismerd meg a Luxor bútorok elegáns kínálatát ide kattintva!