Májusi árcsökkenés a grilleknél

Ha szeretnél belevágni a grillezésbe vagy csak kiegészítenéd már meglévő kültéri konyhádat egy újabb grilles eszközökkel, esetleg egy új grillel, akkor a május a te hónapod lesz! A nyár előtt hatalmas vásárt tart a grillplaza.hu, ahol rengeteg kedvezményes és csomag ajánlat vár. Minden teraszra, minden grilltípushoz találsz az ajánlatok között neked valót!


Új grillt szeretnél, netán egy új fűtési módot próbálnál ki? Akkor a csomagajánlatok között érdemes nézelődnöd, ahol a kiváló minőségű grillek mellé elengedhetetlen kiegészítők is érkeznek, hogy azonnal elkezdhesd az ismerkedést az új gépeddel. Csomagajánlatban találsz gázgrilles, faszenes, kamado és mobil kemencés szettet is. A kanadai Broil King minőségi gázgrill választéka a legkisebb, erkélyeken is könnyen elférő daraboktól a hatalmas, parti grillekig terjednek, így bármekkora is a rendelkezésre álló tér, biztos megtalálod a területnek és sütési szokásaidnak megfelelő grillt. A szekrény grillek nagy rakodófelülettel és beépített akasztókkal és lehajtható polcokkal is rendelkeznek, hogy megkönnyítsék az előkészületeket.

Az aromás, füstös ízek kedvelőinek széles faszenes grill kínálat áll a rendelkezésére. A Kamado Joe, a Masterbuilt, a Broil King, a The Bastard márka képviselőit is megtalálod a kedvezményes májusi ajánlatok között. A választék tehát hatalmas, amiben a szakértő kollégák szívesen segítenek. Ehhez látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és érdeklődj a májusi akciós grillekről és kiegészítőkről! Ez utóbbiakból is van bőven!

A minőségi grillkiegészítők nemcsak a sütési élményt növelik, de ajándékként is kiválóak. A grillezés iránt érdeklődők mindig örülnek a minőségi faszénnek, a a grillszakácsok által összeállított szósz- és fűszerkeverékeknek, vagy a hasznos eszközöknek, amelyekkel könnyebb és szórakoztatóbb lesz a grillezés! Az akciók remek lehetőséget nyújtanak arra is, hogy valami egészen új ízt vagy grill stílust kipróbálj, és színt vigyél a repertoárodba! Ebben most a H2G grilliskola kuponja is segít, ami szintén ott van az ajánlatok között.

A H2G grilliskola főzőestjei ugyanis nemcsak az új ízekről és különleges ételekről szólnak, hanem az elkészítéshez használt grillel is alaposabban megismerkedtek a több órás esemény alatt. Profi séfektől lesheted el a legapróbb fogásokat, hogy otthon, a saját grilleden is elkészíthesd a látott életkölteményeket. A grillestekre szóló kuponnal egyedül vagy barátaiddal, pároddal együtt élheted át a közös grillezés örömét. Az informatív és interaktív programok témája folyamatosan újul meg, ezért érdemes szemmel tartani a eseményeket H2G.hu oldalon, hogy tudd mikor jön olyan konyha vagy fogás, ami érdekel!

Akár reménybeli, kezdő vagy profi grilles vagy a májusi ajánlatok között biztosan találsz majd kedvedre való akciót! A teljes kínálatot ide kattintva érheted el! Jó válogatást és sütésre fel!