Milyen lesz Ördög Nóri terasza?

A Garden Expo-n derül ki, hogy milyen teraszról álmodik Ördög Nóri, akinek kültéri életteréről alkotott elképzelését az ország 100 legjobb tervezője igyekezett kitalálni, illetve megvalósítani. A SpaTrend Design Napon sokan álltak sorba Nóri kegyeiért, aki nem rejtette véka alá egy igazi kültéri nappaliról alkotott képét. 


Több, mint száz építész, belsőépítész és lakberendező gyűlt össze Ördög Nóri jelenlétében a kültéri dizájn jegyében megszervezett design napon. A SpaTrend elkötelezett híve a kültéri térrendezésnek és több, mint 6 éve szervezi meg a "berendezzük a teraszodat" szlogennel a kültéri életmód éves dizájn-találkozóját. Magyarország legjelentősebb dizájn napja idén a kültér, a terasz berendezésének fontosságáról szólt. Vezse Roland, a cég alapítója minden alkalommal megragadja a lehetőséget, hogy a családtagjainkkal és a barátainkkal együtt töltött minőségi időről beszéljen. A kültéri jakuzzik, kerti bútorok, kerti konyhák világából ismert ürömi székhelyű cég ennek az életérzésnek a zászlóvivője. 

"Az elmúlt két esztendő az otthon töltött időről szólt, és arról, hogy az emberek keresték az együtt tölthető idő lehetőségét" - mondja Roland. Ördög Nórival karöltve tartott felvezetésében arról beszélgettek, hogy hogyan kell kialakítanunk az otthoni környezetünket annak érdekében, hogy igazán minőségi életet élhessünk, és ne kelljen ezért sem külföldi utazásra indulnunk, sem elmennünk egy wellness szállodába. 

Nóriról kiderült, hogy híve az otthon töltött időnek és a szép kerti környezetnek. Önmaga is szívesen pihen a teraszaik egyikén és nagyon szeret kikapcsolódni. A nap folyamán a tervezőket jelentős meglepetéssel járó kihívások elé állították a SpaTrend Design Nap szervezői: arra voltak kíváncsiak, hogy egy rögtönzött néhány órás tervezéssel és aztán gyakorlati kivitelezéssel hogyan tudják megalkotni az ország legelkötelezettebb és legkreatívabb szakértői azt a teraszt, amelyet még Nóri is szívesen "hazavinne". 

A nap folyamán négy teljes terasz terve készült el, és valósult meg a gyakorlatban. Az ország egyik legnagyobb kültéri enteriőröket felvonultató bemutatóterme Törökbálinton, a MAXCity első emeletén látta vendégül a nívós közönséget. A SpaTrend 1600 négyzetméter alapterületű kerti bútor szaküzlete és bemutatóterme állt a rendelkezésünkre abból a célból, hogy Nóri teraszát élőben is megtervezzük. A játék nem kis felfordulással járt és igazi frissességet hozott a kültéri dizájn cég életében. A négy berendezett kert és terasz első darabja egy bézs és pezsgő színű alaptónusban készült alumínium, fa és kötélfonott garnitúrák kombinációjából jött létre. A teret színesítette egy masszív napernyő és egy kerti konyha is. 

A kert tervek második darabja ennek éppen az ellenkezője, egy kárpitozott sötét tónusú kültéri sarokkanapé alumínium vázon álló antracit bárszettet és egy matt fekete napernyőt jelenít meg egy csodálatos wellness eszközzel, ami a Softub egyik legimpozánsabb masszázsmedencéje. 

A következő terasz egy Bari névre hallgató teakfa alapanyagú minimalista ülőgarnitúra és egy szintén csodás puha és kerek pezsgőfürdő, amely egyben testesíti meg a totális feltöltődést és kikapcsolódást, valamint a tökéletes esztétikai összhangot Nóri már nem csak elképzelt, hanem a gyakorlatban is szépen megvalósult teraszán. A modern környezetben elhelyezett hagyományos Alfa pizza kemence magában hordozza a fatűz romantikáját és az autentikus kültéri ételkészítés végtelen lehetőségét. 

Nóri utolsó terasz terve egy fantasztikus, kötélfonással létrehozott bárszett és egy kényelmes ülőgarnitúra kombinációja, ahol az ételkészítés, az étkezés, a borozás, a harmonikus pihenés és az ellazulást lehetővé tevő wellness egyszerre van jelen. 

Ha szívesen találkoznál Nórival, az őt megérintő teraszkoncepciókkal és a SpaTrend tervezőinek megvalósult design terveivel, akkor mindenképpen látogass el a Garden Expo-ra, ahol élőben tekintheted meg mindazt, ami kültéri álmaidat jelentheti. 

Azt pedig, hogy melyik koncepció lesz az idei nyertes, 2022. március 26-án 14.15-kor jelenti be a Garden Expo színpadán Ördög Nóri. 

Információ: www.gardenexpo.hu