Új kiegészítők érkeztek a The Bastard grillekhez

A holland kamado grill magával ragadó bája és a kifinomult dizájnja teszi a The Bastard grilleket olyan ellenállhatatlanná. A többféle méretben kapható kerámia grillek önmagukban is első osztályú ízeket kínálnak, de a széles választékban elérhető kiegészítők még több lehetőséget rejtenek. Mutatunk pár izgalmas darabot az újdonságok közül, hogy te is feldobhasd velük a kerti sütögetést!


Grillkosár forgónyárshoz

A zárható, doboz formájú grillkosár egy igazán különleges kiegészítő, amiben úgy készíthetsz köretet, sült gesztenyét vagy apró húsokat, hogy nem kell a mozgatásukkal, rázogatással foglalkozni. A dobozt ugyanis a forgatónyársra kell felhúzni, ami folyamatosan mozgatja az egészet, így minden egyenletesen sül majd, amíg távol vagy a grilltől!

Multifunckionális állvány

A kamado grillek tojásdad alakja a The Bastard esetén is tetten érhető. Ez a kialakítás segít az egyenletes hőeloszlásban, amit a multifunkciós állvánnyal maximálisan kihasználhatsz. A két félhold alakú és eltérő magasságra beállítható rács lehetővé teszi, hogy eltérő hőfokot vagy sütési módot igénylőt ételt készíts egyszerre. Egy hőterelő kő behelyezésével pedig a BBQ ételek széles választékát sütheted a kamadódban!

Pizzakő

Ha faszenes grilled van, akkor vétek nem kipróbálni egy faszénen készült pizza elkészítését. A ropogós pizzatésztának és a füstös aromáknak kevesen tudnak majd ellenállni. A tökéletes pizza elkészítéséhez használj pizzakövet, ami segít a tészta aljának megsütésében, hogy a kemencéhez hasonlóan gyorsan és magas hőfokon süthesd a pizzát!

Csirkesütő

A The Bastard csirkesütője egy kerámiából készült és belül üreges, vulkán alakú eszköz, amire bármilyen nagyobb méretű szárnyast ráültethetsz. Az egyben sült, sörös csirkékhez használt sütő stabilan megtartja a madarat grillezés körben, aminek még az ízesítéséhez is hozzájárul. A sütő üreges részét ugyanis feltöltheted sörrel, borral vagy egyéb ízesítő folyadékkal, hogy belülről adj egy plusz aromát a húsnak. Egyszerű, klasszikus forma, ami megkönnyíti az egész szárnyasok készítését.

Takaróponyva

A takaróponyva talán nem a legizgalmasabb, de kétség kívül az egyik leghasznosabb kiegészítő a grillhez. A The Bastard grillek méretéhez pontosan illeszkedő, esőnek és UV sugárzásnak is ellenálló ponyva minden évszakban védi és óvja majd grilledet, hogy minél tovább és változatlan minőségban használhasd kedvenc grilledet!

A lista még folytatható, de nézz körül inkább a saját szemeddel az újdonságok között, és válaszd ki, hogy neked mire van leginkább szükséged a kerti sütéshez. Találsz The Bastard bögrét, öntöttvas edényeket, szénacél wokot és még sok-sok érdekességet! Ha még nincs The Bastard grilled, de te is szeretnél a rosszfiúk csapatába tartozni, akkor szerezd be saját holland kamadódat, most kedvezményes áron!