Utolsó lehetőség, hogy megkóstold a grill mesterek legjobb fogásait

Ma tartják a Gasztro Grillfesztivált neves a hazai és külföldi BBQ séfek közreműködésével, akik nemcsak mesélnek a grillekről, hanem meg is mutatják, hogy mit tudnak a legmodernebb eszközök. Ne maradj le!


Június 22-e piros betűs ünnep a grillezők számára, hiszen ma rendezik meg a Gasztro Grillfeszitvált, ahol a legjobb társaságban élhetik meg rajongásukat. Az egész napos rendezvényen bemutatkoznak a legújabb grillek és a legősibb grilltechnikák. Lesznek fatüzeléses, faszenes, pellet és gázgrillek, smokerek, kamadók és mobil kemence, amit pillanatok alatt felállíthatsz a kert bármely pontján és már indulhat is a pizzasütés.

A grilleket be is gyújtják a legjobb szakácsok és séfek, akik hosszú évek alatt sajátították el a grillezés csínját-bínját. Lesd el tőlük az ízletes oldalas és a tökéletes steak elkészítési módját!

Ha szereted a modern, hagyományos és különleges grilleket, a finom falatokat valamint a parázs hangulatot, akkor gyere el te is este 5-ig az ürömi helyszínre!

A grillekkel, a grill eszközökkel és a szakácsokkal való ismerkedésen túl, lehetőséged lesz a helyszínen készített ételek kóstolására is! Siess, hogy maradjon a kedvenceidből!

A jegyek a Cooltix oldalán és a helyszínen is kaphatóak!