Nem tudod milyen grillt vegyél? Jön a segítség!

Szerencsére hatalmas választék áll rendelkezésre a minőségi grillekből itthon is. A nagy kínálat azonban könnyen megbéníthat, ha nem vagy jártas a kerti sütögetés világában! A Grillpláza szakértő csapata segít megtalálni álmaid grilljét!


A Grillpláza.hu széles grill, smoker, kemence és grillkiegészítő választékkal vár és persze szakértő kollégákkal, akik segítenek megtalálni a tökéletes grillt!

Ha szeretnél személyre szabott segítséget, akkor regisztrálj tanácsadásra és a kültered, szokásaid és igényeid felmérése után ajánlanak számodra megfelelő sütőt. Látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és nézd meg személyes tanácsadás keretében a prémium választékot!

Csak egy kis terasz áll a rendelkezésedre, de gyakran szerveznél grillpartikat nagy társasággal? Akkor ott a vertikális smoker, ami nem foglal sok helyet, de mégis jelentős mennyiségű ételt készíthetsz benne!

Nem gond a hely, de szereted a gyors és tiszta munkát? A kanadai Broil King gázgrilljei azonnal a rendelkezésedre állnak. Gyorsan felfűtenek, könnyű beállítani a hőfokukat és nem mellesleg, látványos elemei lesznek a teraszodnak!

A BBQ ételek készítése felé kacsintgatsz inkább és nem bánod, ha órákig sül a hús? A smokerek és kamado grillek hőtartásában nem csalódsz majd. A kerámia kamado grillek egyedi megjelenése és autentikus ízhatása miatt kezdő és profi grillezők között is méltán népszerűek!

Az izgalmas és rendhagyó megoldások szerelmeseinek is tartogat választékot a Grillpláza. Az olaszok szeretett mobil kemencéje nem foglal sok helyet, de mindent tud, amit egy épített kemence. Percek alatt felfűt és már ontja is magából a pizzát, akár 2 percenként! Vagy ott van a műalkotásnak is beillő OFYR grill. Ez a nyílt tűzterű, fával fűtött grill egyszerűsége ellenére is rendkívül sokoldalú, és a hűvösebb napokon akár tábortűzként is bevethető a kerti parti társaság örömére!

Bármilyen kültérrel, sütési preferenciával rendelkezel, a Grillplázán megtalálod a minőségi megoldást. Most kedvezményes áron! Használd ki az őszi akciót és szerezd be álmaid grilljét!