Karibi pezsgés után őszi álmodozás: forró jakuzzik és grillek, buja növények. Önre is vár egy kerti oázis!

SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár karibi hangulatban- a kültéri életmód ünnepe tovább folytatódik- a terasz és kert tulajdonosokra egész évben kültéri oázis vár!

Rekordszámú látogató és igazán különleges miliő jellemezte az évtizedes múltra visszatekintő, hagyományosan augusztus és szeptember fordulóján megrendezett SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárt. Az augusztusi Expo szenzációja a karibi hangulat volt, melynek megteremtéséhez a prémiumkategóriás masszázsmedencék és a Pálmaház Kertészet buja, zöld pálmái és exkluzív növényei egyaránt hozzájárultak.

A szabadtéri élettér jelentősége került a fókuszba a SpaTrend Expo kiállításon és vásáron, mely 2023-ra vitathatatlan főszereplője lett az otthonok tervezésének és kiválasztásának. Minél inkább kinyílik egy tér, annál inkább növeli annak élhetőségét, legyen szó akár otthoni, akár szállodai, éttermi, vagy vállalati környezetről. Ezért van szükség arra, hogy a külteret barátságossá és személyessé tegyük, hogy napkeltétől napnyugtáig, akár évszaktól függetlenül is megtapasztalható legyen a pihenés és kikapcsolódás élménye.


A személyre szabhatóság vonzereje

A SpaTrend Expo választékának szélességét és a jakuzzik, kerti bútorok, grillsütők és napernyők variációs lehetőségeit nem csak a kert- és terasztulajdonosok, hanem az építészek és tervezők is nagyra értékelik, akik adott esetben egyetlen márkában találják meg az ideális partnert a legkülönfélébb projektek megvalósításához. A trendek követése mellett ez is az oka annak, hogy évről évre új elemekkel bővül a SpaTrend választéka és termék kollekciója.

Harmonikusan természetes

Jólét, egyensúly, harmónia: ez az a három fő szempont, amelyet a kültéri élettértől elvár az ember.

A terek és a kiegészítők berendezése, elhelyezése a megfelelő kivitelezéssel kombinálva, elérhetővé teszi a tér kényelmét és élhetőségét, egyfajta "wellness-oázist" létrehozva.

Ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, először a kültéri alapvető építészeti kialakítására kell gondolni. Miután a kert és terasz formáját meghatároztuk, harmonikusan kell kombinálni az elemeket. A víz –masszázsmedence-, a tűz-grillsütő, kemence-, a fa és fém –kerti bútor-, valamint a föld- zöld növények- egyensúlyának megteremtése nagyon fontos.

A kínálat és berendezés lehetőségeinek egyensúlyához járultak hozzá a Pálmaház kertészet kiállított növényei a karibi hangulatú SpaTrend Expón.

Az ősz beköszöntével nem csak az igazi masszázsmedence szezonra érdemes gondolni, hanem ilyenkor lehet elültetni a kert és terasz színpompás cserjéit, és fáit. A gödöllői Pálmaház Kertészetben széles választékkal és szakképzett eladókkal várják a kerttulajdonosokat, és mindazokat, akik az őszi grillezéshez elengedhetetlen friss, vagy akár különleges fűszereket keresik.

Így válik teljessé az őszi pihenés a kertben: változatos, gyönyörködtető színekkel, formákkal, kényelmes bútorokkal és relaxációt nyújtó masszázsmedencével. Így válik minden évszak a szabadban igazi kalanddá, melyek teljességét kertünk kényelmében élhetjük át.

A SpaTrend Expo ugyan véget ért, ősszel sem maradnak meglepetések nélkül a kültéri életmód szerelmesei. A SpaTrend idén ünnepli 20. születésnapját, így különleges masszázsmedence, kerti bútor és grillsütő ajánlatokkal várja a látogatókat!