Ősi grill típus modern alapanyagokból

A kanadai Broil King magas minőségű gázgrillek mellett kamado típusú (tojás alakú) faszenes grillek készítésében is élen jár. A KEG 5000 a legmodernebb alapanyagokkal, de a hagyományos grillezési technika figyelembe vételével készült.


A ma kapható egyik legmodernebb kamado grill, a Broil King KEG újra kapható a hazai piacon. Ezúttal a KEG 5000 innovatív faszenes sütőjét viheted haza, most ajándék védőponyvával és ajándék pároló szettel. Legyél az első között, akik a kertjükben üdvözölhetik ezt a kiváló szigeteléssel ellátott dupla acél tojásgrillt, ami kiválóan tartja a hőt és nagy teherbírású öntöttvas rácsain tökéletesre sül az étel.

Hőtartásának köszönhetően már egy kevés faszén is elegendő a hosszú ideig történő sütéshez, ami egyben kellemes füstös aromát is kölcsönös majd a készülő ételnek.

 

A KEG 5000 magasított és kerekekkel is felszerelt lábrésszel érkezik, ami kényelmes magasságba helyezi a sütőfelületet. Beépített hőmérővel, kivehető hamutartóval és lehajtható polcokkal is felszerelték a közel 1 méter magas grillt, hogy minél könnyebb kezelhetőséget és ideális sütési élményt adhasson. Az oldalpolcokon még akasztóknak is jutott hely, hogy ide kerülhessenek a grillezéshez használt eszközök. A könnyen nyitható és zárható fedél tetején egy állítható légnyílás található, ami a belső hőszabályozásban játszik majd nagy szerepet.

A lassan készülő BBQ fogásokhoz és hirtelen sült steakekhez is ideális acél grill a kamado grillek kiváló hőtartásával rendelkezik, így tökéletes több fogás egymás utáni elkészítéséhez vagy az órákig tartó, zavartalan BBQ-záshoz.

A KEG 5000 rendkívül strapabíró, elegáns és könnyen mozgatható kiegészítője lesz a kültéri konyhádnak, amit most két hasznos kiegészítővel együtt vihetsz haza. Ne maradj le erről a kivételes ajánlatról! Csapj le rá és azonnal indíthatod is az idei grillszezont!