Várd a jó időt egy megújult terasszal

Hivatalosan már itt a tavasz, most már csak a jó időt kell kivárni, hogy a szabad időnket a kertben, a teraszon tölthessük. Itt a tökéletes idő, hogy egy kicsit átalakítsd a külteredet, hogy egy igazi wellness, relax paradicsom várjon rád otthon egy nehéz nap után!


A kültér méretétől függetlenül rengeteg apró vagy nem is olyan apró változtatást eszközölhetsz, hogy a tér minél jobban igazodjon vágyaidhoz. Válassz minőségi kerti bútort, árnyékolót, grillt vagy wellness eszközt, ami segít lelazulni a hétköznapokon és örömet hoz a hétvégéidbe. Ha nem tudod, hogyan fogj az átalakításhoz, a SpaTrend segít neked.

A kültéri kikapcsolódásra szakosodó cég kínálatában a legújabb és legmagasabb minőségű kiegészítőket találod, amelyek minőségi változást vihetnek a mindennapjaidba. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött a SpaTrend szakértői segítenek a kiválasztásban és az eszközök telepítésében és karbantartásában is. Kérj személyes tanácsadást, ahol csak veled foglalkoznak és végig vezetnek a folyamaton, amely végén egy új, álom terasz vár rád!

A cég hatalmas kínálatában megtalálod a kényelmes, modern és időjárásálló bútorokat (Jati&Kebon, Luxor, Domus Ventures), a könnyen mozgatható és állítható árnyékolókat (Jardinico, Umbrosa), a masszázsmedencéket (HotSpring, FreeFlow, Caldera Spas, Softub) és a különféle grilleket, a hozzájuk passzoló grillkiegészítőkkel (Masterbuilt, OFYR, Kamado Joe, The Bastard, Broil King, Kamado Chef, Alfa Forni).

Akár nyári konyhát, akár egy kellemes pihenő sarkot, akár egy wellness paradicsomot álmodtál meg magadnak, a SpaTrend kínálatában megtalálod az ehhez szükséges bútorokat és kiegészítőket. Az étkezők, ülőgarnitúrák mellett daybedek, bár szettek, árnyékolók sokaságából válogathatsz, sőt a hozzájuk tartozó ápoló készítményeket és huzatok is megvásárolhatod egy helyen.

A minden igényt kielégítő modern jakuzzik vízkezeléséhez is kapsz hasznos tanácsokat és egy különleges vízkezelő adalékanyagot is megismerhetsz, ami heti 5 percre csökkenti a vízkezeléssel töltött időt.

Ha szeretnél személyre szabott tanácsot kapni, hogyan rendezd be álmaid külterét, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, ahol minden megkapsz! Várd a jó időt egy teljesen, az igényeidnek megfelelően berendezett terasszal, és élvezd a szabadidődet egy valóban kikapcsolódásra tervezett helyen!