Összejövetel most? Lehetséges!

Hamarosan itt a húsvét, de nemcsak a jó idő várat magára, hanem a felhőtlen családi, baráti összejövetelek időszaka is. Van azonban egy eszköz, amivel előbbre hozhatod mindkettőt!


Nem időgépre vagy varázspálcára gondoltunk, bár a teraszmelegítő egy kicsit mindkettő. Igen, egy teraszmelegítőről van szó, amely képes a hűvös tavaszi napokból is egy kellemes kültéri időjárást varázsolni, akár 3 méteres sugarú körben.

A látványos, elegáns és hatékony Italkero teraszmelegítőkkel már most szervezhetsz kis számú kültéri összejövetelt, ami a nagy tér és szabad levegő miatt biztonságosabb a zárt lakásnál a mostani időszakban.

A hordozható, könnyen használható és távolról is irányítható melegítőkkel kellemes hangulatot és meleget vihetsz a teraszra egy baráti beszélgetéshez, családi összejövetelhez.

Ez a tavasszal, ősszel és hűvös nyári estéken is hasznos kiegészítő, most különösen jól jöhet, mert segítségével végre találkozhatsz szeretteiddel egy kültéri program keretében. Ünnepeld a húsvétot grillpartival, ahol a melegről nemcsak a grill, hanem egy speciálisan erre a feladatra kifejlesztett professzionális eszköz gondoskodik.

Maradj egészséges testben és lélekben egyaránt és töltsd biztonságosan a szabadidőd a friss levegőn, de az otthonod kerítése mögött!