Őszi terasz, mely csupa jó érzéssel tölt el

Mivel napjaink nagy részét beltéren, épített környezetben töltjük, a természet érintetlen szépsége azonnal jótékony hatást gyakorol fizikai és mentális valónkra. Elég csak kinézni az ablakon a kert, a park felé, ez máris ellazít minket, javítja a kognitív funkciók működését. Hogy miért? Elménk számára a természet formái, geometriája a legkönnyebben értelmezhető.

Az otthonos, esztétikailag megnyerő terek berendezéséhez egyre inkább a természet nyújtja az ihletet, a kültéri bútorok anyaghasználatát és formavilágát úgy megjelenítve, hogy már rájuk pillantva is a szabadban érezze magát az ember.


A SpaTrend kollekciójában található kerti bútorok olyan, kifejezetten kültéri használatra alkalmas kiváló anyagok kombinációiból születtek, mint a porszórt alumínium, fa, szintetikus szálak, edzett üvegfelületek, kültéri szövetek, a jachtokon használt bőr, amelyek minősége kiállja az idő próbáját, és melyek stílusa egy új, természetközeli szemlélettel ajándékozza meg tulajdonosát.

A bútorok kiválasztását az a filozófia vezérli, mely szerint a természettel való érintkezés az emberi létezés egyik legmélyebben gyökerező szükséglete.

A videókban bemutatott bútorok formavilágukban és színeikben az erdő és a tópart megnyugtató atmoszféráját varázsolják a teraszra.

Ha kíváncsi a SpaTrend teljes kerti bútor kollekciójára, ha nem szeretne hosszú heteket várni kerti bútorára, érdemes ellátogatnia a kerti bútor készletkisöprés akcióra, melynek keretében készletről, azonnal elérhető kültéri bútorok sokaságából válogathat, valamint napernyővel, grillsütővel és akár egy jakuzzival teheti még tökéletesebbé a kínálatból az otthon töltött időt.