Védje kerti bútorait innovatív, lélegző ponyvával

Lassan beköszönt az igazi ősz a hideg hajnalokkal, esős nappalokkal és hulló levelekkel. Ha a nyár elmúltával sem szeretné vagy tudja eltenni a kültéri bútorait fedett helyre, akkor védje őket lélegző, időjárásálló, hasadásgátló szövetből készült takaróponyvával!


Még mindig töretlenül hódítanak a nappalira emlékeztető teraszok és kertek, amelyek kényelmet, otthonos hangulatot és sokoldalúságot kínálnak. A nagy társaságot is kiszolgáló étkező asztalok, a kényelmes heverészésre tervezett daybedek és lassú reggeleken esszenciális kávézóasztalok nagy helyet foglalnak, amelyeket nem könnyű az idő rosszra fordultával fedett helyre menekíteni. De nem is kell, hiszen egy teraszmelegítővel még jóval a nyári forróság elmúltával is felhőtlenül élvezheted a kertedet.

Az egyre gyakoribb esők, a kerteket is belepő köd és a hulló levelek ellen azonban érdemes felvértezni a bútorokat. Ebben segít az Aerocover takaróponyva család, amelyből többféle méret és forma közül választhatsz, hogy megvédd kerted ékszereit.

Az Aerocover egy tartós anyagból készült, vízhatlan, hasadásálló, de lélegző ponyva, ami nem engedi át az esőt, a havat vagy a leveleket, rovarokat, de nem is ejti csapdába a levegőből bejutott nedvességet. 

De mit is jelent ez pontosan? A hasadásgátló (azaz ripstop) szövet olyan megerősített szövésű szövettípus, amelynek fő tulajdonsága, hogy az esetleg megindult szakadást vagy repedést nem engedi továbbterjedni, azaz – szaknyelven – igen nagy a továbbszakító szilárdsága. A speciális szövési mód által a szövet enyhe négyzethálós mintázatot mutat. Ezeket a szöveteket hasadásgátló tulajdonságuk és rendkívüli tartósságuk, strapabírásuk miatt ejtőernyők, sárkányrepülők, hőlégballonok illetve katonai- és védőruhák gyártásához is használják.

Ha olyan takaróponyvát keresel, amelyre bátran rábízhatod drága, elegáns és jó minőségű bútoraidat, anélkül, hogy a penészedéstől, vízkároktól kellene féltened azokat, szavazz az Aerocoverre! Az Aerocover kínálatában könnyedén megtalálja a tökéletesen illeszkedő takaróponyvát étkezőgarnitúrájára, napozóágyára, székeire vagy bármilyen más kerti bútorára!