Otthoni pizzakemence, melyben 2 perc alatt készíthet ropogós, ínycsiklandó pizzát

Ha szeretnél otthonodban is igazi olasz pizzát ebédelni, akkor válaszd az Alfa Forni kemencéket! Ez az innovatív, de hagyományos értékeket képviselő pizza kemence 2 perc alatt süti ropogósra pizzádat. Ennyi idő alatt le sem tudod adni a rendelést egy pizzériában.


Az Alfa Forni kemencék a nagyobb helyigényű és hosszadalmas építést igénylő épített kemencék mozgékonyabb alternatívája, amelyet könnyű téliesíteni, sőt akár magaddal is viheted a nyaralóba. A kemencék több méretben is elérhetőek, de egy közepes gázos grillnek megfelelő méretével könnyen mozgatható és ami talán még fontosabb, könnyen felfűthető.

A kemencék fával (de egyes típusok gázzal vagy vegyesen) fűthetőek és 15-20 perc alatt elérik a pizza sütésére alkalmas közel 400 fokot. A kemencék kialakítása rendkívüli hőtartást garantál, így egy vékony tésztás pizza tényleg 2 perc alatt megsül benne. Remek hangulat, kellemes élmény és autentikus ízek - ezekkel gazdagodsz majd az Alfa Forninak köszönhetően. 

Az Alfa Forni sütők egyesítik a dizájn, a teljesítmény és hatékonyság legjavát, így olyan pizza kemencéket vihetsz haza, amik percek alatt képesek készre sütni a pizzákat, de sütőterük mérete miatt nagyobb edények és tálak is elférnek bennük, így nem csak pizzát süthetsz bennük, de készíthet egytálételeket, kenyeret, süteményeket vagy nagyobb húsokat is.

A cég már több mint 40 éve gyárt kemencéket, amelyeket folyamatosan a modern kor követelményeihez igazítanak, finomítanak. A kemencék megjelenése modern, részletgazdag és szemet gyönyörködtető, hogy klasszikus, rusztikus és minimál környezetben is egyaránt megállják a helyüket.

Nézd meg ezeket a páratlan pizzakemencéket, válaszd ki a kedvencedet és a következő hétvégére már meg is hívhatod a barátaidat és szuper pizza partira!