Nincs több grillbaleset digitális hőmérővel

A hidegben nehezebben melegszik át a grill és a hőtartása is mutathat eltéréseket a nyáron tapasztaltakhoz képest. Az ebből fakadó sütési anomáliákat könnyen kiküszöbölheti egy digitális hőmérővel!


Nincs több nyers vagy túlsült hús! Nem kell vakon találgatnia, hogy a gyönyörűen pirosló külső vajon jól átsült belsőt tartogat-e, és az állandó villás ellenőrzéssel sem kell megbontani az étel szerkezetét. Egy digitális hőmérő elvégzi ön helyett az ellenőrzést és azonnal megmondja, hogy milyen hőfok uralkodik az étel belsejében!

A háttérvilágítása miatt az esti órákban is nagy sikerrel használható húshőmérő pillanatok alatt számot ad a hús belsejének hőfokáról, ami felvágás nélkül is lehetővé teszi, hogy kiderítse elkészült-e már az étel. Mivel a gyakori szurkálás és felvágás tönkreteszi a hús rostszerkezetét és elrontja látványát, így nem nehéz belátni milyen hasznos is egy ilyen szerkezet. Különösen a hideg évszakokban, amikor az étel kicsit másként sül, és a külső megjelenés is megtévesztő lehet.

A húshőmérőből is létezik már okos változat, ami egy alkalmazás segítségével teszi könnyebbé a sütést. Tippeket ad, folyamatosan méri az étel maghőjét és kiszámítja a sütés várható idejét. A MEATER Plus akár 50 méteres távolságból is tökéletesen működik, hogy ne kelljen egész este a grill mellett állnod!