Csak karnyújtásnyira az álom terasz

Egy saját kert vagy terasz igazi áldás, amit a megfelelő berendezéssel és kialakítással saját bejáratú paradicsommá varázsolhatsz. Ha szeretnéd nyugodtan, a friss levegőn és a melengető napsugarak alatt kipihenni a mindennapi rohanást és stresszt vagy szívesen sütnél hétvégén a családdal, barátokkal a grillen valami finomat, akkor téged is vár a SpaTrend Shop, ahol mindent megtalálsz a kültéri wellnesshez és kikapcsolódáshoz!


A SpaTrend 20 éve foglalkozik a legmodernebb, legkiválóbb minőségű kültéri wellness termékekkel, amelyek örömet, minőségi időtöltést és pihentető perceket hoznak az életedbe. A kezdetekben elsősorban masszázsmedencékkel foglalkozó cég folyamatosan bővítette repertoárját, hogy szépen-lassan mindent lefedjen, amire egy luxus terasz kialakításához szükség van.

A legkedveltebb amerikai masszázsmedencék széles és lenyűgöző kínálata mellett rengeteg kerti bútor, árnyékoló és grill várja az érdeklődőket a cég bemutatótermeiben és a webshopon! Akár városi erkély berendezésén, akár egy hatalmas terasz kialakításán gondolkodsz, a SpaTrendnek lesz megoldása. A kisméretű asztali OFYR grill, a Jati & Kebon négyszemélyes étkezője vagy az egyszemélyes Luxor fotel még a kisebb helyeken is nagyfokú kényelmet és elegáns, tartós kialakításuknál fogva paradicsomi kényeztetést nyújt. A könnyű és csendes Softub jakuzzi is ideális városi környezetbe, a törhetetlen poharak és a kopásálló Parador burkolatok pedig minden háztartásban kiválóak beválnak, mindegy, hogy beltéri vagy kültéri használatról van szó! Hogy minél tovább használhasd a teraszod és a rossz időjárás vagy a hideg se kergessen be a négy fal közé, válogass a teraszmelegítők közül is!

A kerti bútorok kényelmet, a jakuzzi egészségmegőrzést kínál, de grillezést szeretőket sem hagyja magára a SpaTrend Shop. Mindenki megtalálhatja a szívének kedves grillt a gázos, faszenes, kamado grillek, fával fűtött grillek, smokerek, pellet grillek és kemencék között. A grilleknél pedig csak az első osztályú grilleszközökből szélesebb a kínálat, amelyet látva a kültéri sütés amatőr és profi szakácsai is elérzékenyülnek majd.

A tartós kialakítású termékek kiválasztásában személyesen is segítenek, hiszen innen tényleg hosszú évekre, évtizedekre választasz kültéri kiegészítőt! Állítsd össze álmaid teraszát vagy egészítsd ki első osztályú termékekkel a már meglévő szetteket. A SpaTrend Shopon látott termékeket személyesen is megtekintheted a bemutatótermekben, de vigyázz! Élőben még nehezebb ellenállni nekik! Miután személyesen is kipróbáltad a kényelmes kanapékat, a jakuzzi erős hidromasszázsát és tapasztaltad mennyire kézre állnak a grillek, erre a problémamentes, luxus élményre vágysz majd otthon is! Még szerencse, hogy csak egy kattintásra van az álomterasz!