Törésbiztos poharak a mezitlábas partikhoz

Végre itt a nyár, a medencés, mezítlábas kerti partik ideje, amikor mindenki ledobhatja magáról a súlyos ruhákat és az év közben felgyülemlett stresszt. A mozgalmas összejöveteleken menjen biztosra, és törhetetlen poharakkal készüljön a partira.


Az üvegpohár nemcsak törékeny, de balesetveszélyes jószág is, ami kellemetlen perceket okozhat egy gyerekzsúr vagy kerti parti kellős közepén. Az eldobható műanyag és papírpoharak jelentették sokáig a megoldást, de ez a legkevésbé sem környezetbarát választás, és ezek a változatok nem is teljes értékű helyettesítői az üvegpoharaknak.

Nem úgy, mint a Happy Glass Törhetetlen poharak, amelyeket Hollandia legelismertebb gyártój készít, hogy a kültéri helyszíneken, bárokban vagy éppen medencék partján is stílusosan, de a legteljesebb biztonság mellett élvezhessük a hűsítő kortyokat.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló prémium kategóriás kiegészítőkkel szeretné berendezni teraszát, jöjjön el az Országos Kerti Bútor Vásárra, hogy megtalálja és kedvezményes áron vihesse haza álmai kültéri bútorait.