Zöldségsütő wokok új szerepben a grillen

A grillkiegészítő széles választéka között találjuk a zöldséges wokokat, amelyeknek minden grillszerető repertoárjában ott a helyük. Ezek az egyszerű, de rafinált kialakítású tálaknak a sokoldalúsága zöldségek, halak és húsok sütésénél is kiaknázható!


A rozsdamentes acélból készült mély wok a zöldségkeverékek sütése mellett, egyben sült vagy darabolt húsok készítéséhez is bátran használható. A zárt szerkezetű wokba nem ragad le könnyen az étel, segít felfogni a húsokból csöpögő szaftot, amitől az étel még aromásabb lesz. Nagy mérete családi grillezésekhez is ideálissá teszi!

A keskeny wok már egészen más megjelenéssel és tulajdonságokkal rendelkezik, dacára annak, hogy mindkettőt woknak hívják. Ez a helytakarékos keskeny, de cserébe elég mély, így továbbra sem lesz gondod a grillezett étel mennyiségével. E mellé a wok mellé már a húsok is odaférnek majd a rácsra, sőt akár magát a grillt is használhatod sütőfelületként. A wok sarkai nem zártak, így ideális füstölődoboz helyettesítésére, és a keskeny sütőlappal kombinálva egy praktikus grillkosarat kapsz, aminek tetején is süthetsz.

A Broil King rozsdamentes grill wokja, nevében nem igazán, de kinézetében mindkét korábbi woktól eltér. Ez a lyukas szerkezetű zöldség kosár abban segít, hogy a zöldség tényleg süljön és ne a levében párolódjon a grillen. A wokon található számtalan lukacska a hőt és a füstöt is átengedi, gyors sütést és könnyű füstölést téve lehetővé. Ha szereted a pirított zöldségeket és füstölést is bevetnéd, mind ízfokozót, akkor ez a te grill kiegészítőd!