Új hibrid a grill piacon

Új innováció érkezett a Kamado Joe grillek közé! Ez a piros gömbgrill, ami kerámia kiegészítőinek köszönhetően nemcsak könnyen használható, szemrevaló grill, hanem remek hőtartással is rendelkezik! Most csomagajánlatban ajándék takaróponyvával lehet a tiéd!


A Kamado Joe első osztályú grilljei tökéletesek a négy évszakos grillezők számára. Ha nem csak egy évben egyszer veszed elő a grillt, hanem - évszaktól függetlenül - előszeretettel gyújtod meg a faszenet, akkor a kamado grillek ideális választást jelentenek. A kamado grillek kerámiája rendkívül jól tartja a hőt, ezért egy kevés faszén is sokáig elég, nem kell állandóan igazítani a hőfokot és még füstölésre is használhatod.

A Kamado Joe új hibridje a gömbgrillek formavilágát ötvözik a kerámia grillek hőtartásával. A Kettle Joe 22" élénk vörös színével, tetszetős formavilágával és erős (kerekeken guruló) vázával látványos és praktikus kiegészítője lesz bármilyen grillterasznak. A lehajtható oldaltálcák, a hátrahajtható tető és a tárolásra is alkalmas állvány megkönnyítik a sütési élményt!

A grill pozitívumainak azonban ezzel még koránt sincs vége. A legnagyobb előnye a Kettle Joe gömbgrillnek a 2-Tier Divide & Conquer rendszer, a forradalmian új hiperbolikus Sloroller és a belső kerámia betétek. Ezeknek köszönhetően füstölhetsz, grillezhetsz és BBQ ételeket is készíthetsz a grillen!

Ha szeretnél egy kisebb méretű, könnyen tárolható és mozgatható grillt, amivel rengeteg féle ételt készíthetsz és többféle technikát is kipróbálhatsz, akkor ismerkedj meg jobban a Kettle Joe-val! Kattints ide és még többet megtudhatsz erről az elegáns kerti sütőről! Első grillnek vagy egy gázgrill mellé kiegészítésnek is remek választás, most ráadásul ajándék takaróponyvát kapsz mellé vásárláskor, ami megkönnyíti a tárolást!

Csapj le most az ajánlatra és használd ki a téli szünetet a kipróbálására! Kezd az új évet finom falatokkal és új hobbival, aminek a család is garantáltan örülni fog!