A rajongók megszavazták Ördög Nóri teraszát

Hogyan is képzeli el teraszát Ördög Nóri? A lakberendezők és belsőépítészek kedvenc találkozóhelyén, az első emeleti Outdoor Design üzletben nagyon sok gyönyörű kültéri enteriőr fogadta Magyarország legkedvesebb arcát. Nóri hitelesen és lendületesen vezette az aznapi tervezői találkozót, majd egy kihívásra szólította az ország legnívósabb tervezői csapatát: Valósítsák meg 1 óra leforgása alatt Nóri teraszát. Vajon hogy sikerült ez a vállalkozás?


 

Nánásiék Instagram oldalán ezrek voltak kíváncsiak Nóri teraszára, és nagyon sokan szavaztak a négy megálmodott és a SpaTrend üzletében valóban létre is hozott teraszokra. A tervezők által megálmodott terasz csodák bármelyikét nemcsak Nóri fogadná el, hanem bármelyikünk otthon érezné benne magát. Hogy melyik volt a Nóri kedvence, az a videóból kiderül.

Nóri így emlékszik a napra: "Februárban nagyon izgalmas élményben volt részem, amikor több, mint száz építész, belsőépítész és lakberendező gyűlt össze a SpaTrend design napján, és a nap zárásaként azt a feladatot kapták, hogy négy csapatban dolgozva alkossák meg az álomteraszt a bemutatóteremben megtalálható bútorok és dekorelemek segítségével. Mivel ez az ország egyik legnagyobb kültéri enteriőröket felvonultató bemutatóterme a MAXCity első emeletén, gondolhatjátok, hogy volt miből válogatni, és azt is, hogy mekkora felfordulás kerekedett, amikor elkezdték szétkapni és újra összeállítani az enteriőröket….????
Íme a négy elkészült dizájn!"

 

 

Címkék: