BMW tervezte a luxus jakuzzikat

Elegancia, stílus és maximális teljesítmény jellemzi a Caldera Spas jakuzzikat, amelyek teljes külső átalakítást kaptak a BMW dizájncsapatától. A medencék még látványosabbak, kényelmesebbek és még inkább kiszolgálják azokat az igényeket is, amely létezéséről nem is tudtunk.


A jó és luxus kategóriás jakuzzik között gyakran már első pillantásra is, de első használatra biztosan kiütközik a különbség. Az egészen apró részletek ugyanis  nagyban befolyásolják az élményt, sokszor olyan finomságok számítanak, amelyekre nem is gondoltunk. Ilyen például az ülések kialakítása, amelyek a Caldera Spas medencéiben kehelyként fogadják be a jakuzzizni vágyót. A testvonalat követő, bölcsőszerű ülő- és fekvőhelyekből még az erős vízsugarak sem tudnak kilökni. Van hely a karoknak, kényelemesen elférnek a lábak és a nyakpárna is állítható, hogy az eltérő testmagasságú fürdőzők igényeihez is igazodjon.

A BMW csapata a külsőt sem hagyta változatlanul, az oldalburkolat paneljei még szemrevalóbbak, a világítás pedig még hangulatosabb lett. A külső- és belső világítás segít az esti fürdőzés során a tájékozódásban, de egyértelműen hangulati elem is, amely segíti a még tökéletesebb ellazulást.

És akkor a masszázsról még nem is beszéltünk. A Caldera Spas befúvói állíthatóak, hogy az egész család a saját igényeire szabhassa a jakuzzis élményt. A vízsugarak erőssége mellett sokszor a jetek iránya is választható, hogy az eltérő testalkat se jelentsen gátat a teljes testet érintő masszázsélmény megtapasztalásában.

A tökéletesség itt is a részletekben rejlik!