10 perces pizzatészta a minikonyhával

A sütés-főzés örömét meg tudja keseríteni az előkészítés és a mosogatás időigényessége. A Thermomix minikonyhával mindkettőt lecsökkentheted, hogy több energiád maradjon a kreatív folyamatokra!


Nyári konyhákba, nyaralókba és kisebb lakásokban is hasznos társ a Thermomix, amely önmagában is képes kiváltani egy apró konyhát! A főzni, sütni, párolni is tudó készülék elsőrangúan dagaszt, aprít és külön jó hír, hogy még el is mossa magát. Kiváló alapanyagainak köszönhetően egy igazán tartós darab, és annak ellenére, hogy milyen sokoldalú, meglepően kevés alkatrésszel rendelkezik. Nem kell tehát hatalmas arzenálra számítani, amelyek többsége úgy is csak a dobozban porosodna. A rengeteg kést és egyéb alkatrészt a gép technikai fejlettsége pótolja, amivel egy kiló hagyma aprítása vagy egy kenyér bedagasztása is csak 5 másodpercet vesz igénybe.

Nézd meg a videóban a készüléket akció közben, ahogy 10 perc alatt elkészít egy könnyű, rugalmas és sütésre kész pizzatésztát. Az élesztő felfuttatásával és a dagasztással együtt. A sajt reszelést és a házi pizzaszósz elkészítését pedig nyugodtan rábízhatod a gyerekekre, mert a mérlegfunkcióval ellátott gépet ők is percek alatt megtanulják majd kezelni. Amíg sül az egyik pizza, máris készülhet a következő adag, így biztosan senki nem marad éhen egy kerti grillezés alkalmával sem.

Ha szeretnél grillt választani a pizzasütéshez, akkor csatlakozz te is az ország első grillkiállításához május 21 és 23 között. Élőben követheted az eseményt, de akár ki is látogathatsz az ürömi telephelyre, ahol kipróbálhatod a grilleket és megkóstolhatod a rajtuk készített finomságokat! A bemutatóterem újra megnyitotta kapuit és kedvezményekkel vár téged!