A HotSpring HOTSPOT masszázsmedence és borai

Szik Mátyás sommelier bajnok kipróbálta a SpaTrend masszázsmedencéit, és az élményei, érzései alapján ajánlott bort mindenn masszázsmedence típushoz, köztük a HotSpring HOTSPOT Propel jakuzzihoz is.


A HotSpring HOTSPOT medence család Propel medencéje az első, melyhez Szik Mátyás borokat ajánl, és amely egy közepes családi modell. Megfelelő mennyiségű masszázs befúvóval rendelkezik ahhoz, hogy 5 fő kényelmesen el tudjon helyezkedni benne és teljes értékű masszázst kapjon. Két fekvőhellyel rendelkezik ez a medence, amely nagyon ritka a masszázsmedencék körében. Általában 2-3 fős családok már ezt a masszázsmedence méretet szokták választani, hogy legyen elegendő helyük arra, hogy körbe tudjanak menni a medencében. Ennek a medencének ugyanis az a sajátossága, hogy minden masszázshely más-más izomcsoportot masszíroz, és 5-10 perc eltelte után át kell ülni egy másik helyre, hogy egy következő izomcsoportot tudjuk teljesen átmasszírozni. A medence hőmérsékletét igényeinknek megfelelően állíthatjuk 26 és 40°C között. Nagyon jól szigetelő termo tetővel látták el a medencét, ami lehetővé teszik, hogy akár -20 °C-ban is könnyedén, gyorsan és gazdaságosan tudjuk felmelegíteni és aztán melegen tartani a medence vizét.  Egy kétsebességes, nagy teljesítményű masszázsmotorral látták el ezt a jakuzzit, valamint 3KW-os fűtéssel, ami arról gondoskodik, hogy folyamatosan meleg legyen benne a víz. A HOTSPOT medencék falát úgy alakították ki, hogy kívülről ugyan viszonylag kisméretűek legyenek, belül viszont nagyon kényelmesek és tágasak maradjanak. A HOTSPOT medencék külseje nemrégiben esett át egy ráncfelvarráson, melyen a BMW designerei dolgoztak. Ha valaki ezt a medencét választja, akkor egy nagyon elegáns, fiatalos, lendületes és a masszázs szempontjából teljesen kielégítő medencét kap.

Szik Mátyás sommelier ajánlata

Szik Mátyás a HOTSPOT medencékhez egy olyan pincészet borait választotta, amely az innovációról, az előre mutatásról és egyben a hagyománytiszteletről is szól. A Villa Pátzay Borbirtok Rajnai Rizlingjét Chardonnay-ját, és Szürke Barátját választotta Mátyás ehhez a medencéhez, tehát három fehérbort, mert a HOTSPOT medencének olyan hangulata van, ami a lazítás mellett könnyedséget visz a mindennapjainkba. A Villa Pátzay Rajnai Rizlingje az a tétel, mely szikárságával, eleganciájával tökéletesen illeszkedik a Propel medence hangulatához, pontosan azért, mert az elegáns savérzet és a hosszú lecsengés összhangban vannak azzal, amit ez a medence üzen. A Villa Pátzay Borbirtok Chardonnay-ja az a tétel, amely a leginkább idomul ahhoz a hangulathoz, vagy épp jakuzzihoz, amihez kiválasztjuk. A Badacsonyban őszhonos Szürkebarát egy tekintélyt parancsoló bor, mely tökéletesen passzol egy tekintélyt parancsoló medencéhez: mind a kettő ugyanazt üzeni, a teltséget, az eleganciát és egyben a minőséget. Azt az életérzést, melyet ezek a borok sugároznak, pontosan át lehet élni ebben a medencében elmerülve. Egyetlen dolog marad csak a végére, hogy a hőfokot ne csak a medencében állítsuk be jól, hanem az italoknál is.

Ha szeretné a bemutatott masszázsmedencét élőben is megcsodálni, vagy akár kipróbálni, és leszüretelné a SpaTrend jakuzzi kedvezményeit, valamint megkóstolná a Szik Mátyás sommelier által ajánlott borokat, látogasson el a SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásárra október 1. és 31. között, és vadonatúj medencéje mellé vigye haza a sommelier borsorát, hogy a luxus jakuzzi élmény valóban tökéletes legyen!