A kerti pihenés minden örömét megélheti otthonában

Nyaranta a legjobb dolog otthonunkban, ha van egy saját kertünk. Végre igazán közel érezhetjük magunkat a természethez. Van, akit kikapcsol a kertészkedés, legyen az egy csodás virágoskert, vagy egy kisebb veteményes, azonban sokaknak a feltöltődés egészen mást jelent.


Hosszú és fárasztó munkanapok után jól esik a kényelmes kerti kanapén elnyújtózni, de még frissítőbben hat egy kellemes hidromasszázs. Ma már egyáltalán nem elérhetetlenek a jakuzzik, hiszen óriási választékból találhatunk rá arra a masszázsmedencére, mely megfelel mind az igényeinknek, mind pedig a pénztárcánknak. A Caldera Spas masszázsmedence modelljei valóban minden porcikánkat átmasszírozzák, s a hidromasszázs után még hosszú ideig élvezhetjük a kellemes meleg víz pezsgését, méghozzá saját kertünkben!  Nem könnyű feladat természetesen a számunkra tökéletes masszázsmedence kiválasztása, éppen ezért érdemes olyan szakértőktől segítséget kérnünk, akik minden mélységükben ismerik ezeket a csodálatos medencéket, legyen szó a kellemes masszázst adó jetekről, vagy éppen a masszázsmedence fogyasztásáról, áramfelvételéről.

Ha ön már eldöntötte, hogy szeretne minden nap kertjében felfrissülni, családjával minőségi időt tölteni saját jakuzzijában, nem érdemes a döntés sokáig halogatni, mert egész júliusban hatalmas meglepetésben lesz része mindazoknak, akik jakuzzi vásárlása mellett döntöttek. Július hónapban minden újdonsült masszázsmedence tulajdonost a SpaTrend megajándékoz egy professzionális Broil King Baron 340 grillsütővel, így amikor felfrissülve, feltöltődve kilép saját jakuzzijából, már sütheti is a finomabbnál finomabb fogásokat ajándék grillsütőjén. Ugye mesésen hangzik?

Látogasson el még ebben a hónapban a SpaTernd Outdoor Design MAX City bemutatótermébe, és tegyen szert egyszerre a két legjobb dologra saját kertjében: egy masszázsmedencére és egy ajándék grillsütőre!